Înregistrare domenii

În continuare aveți prezentați pașii necesari pentru a putea înregistra un domeniu pentru dumneavoastră sau o altă persoană:

Mergeți la formularul de înregistrare domenii.

Aici va trebui sa introduceti numele domeniului si extensia dorită (.ro, .com, .net etc.).

In pagina următoare veti afla dacă domeniul ales de dvs. este disponibil, și veți avea și câteva recomandari alternative de extensii.

Dati click pe Adauga in cos si apoi click pe Finalizare comanda.

În continuare, trebuie să configurați domeniul ales. Dacă viitorul detinător al domeniului, este persoană fizică, completați CNP-ul persoanei, iar dacă este persoană juridică trebuie să completați Cod Fiscal și Nr. Registrului Comertului cu datele firmei/persoanei juridice. Este recomandat ca anul de la Nr. Registrului Comertului să fie trecut complet (ex. 2013) și nu doar 13 (ex. J16/21/2013).

În cadrul acestei pagini puteți să adăugati/editați nameserverele.
Implicit, vor fi folosite nameserverele noastre, dar dacă doriți să folosiți nameservere proprii, le puteți înlocui cu cele dorite.

Pentru a continua comanda apăsati butonul Continuare.

În următoarea fereastră aveți prezentat conținutul coșului de cumpărături. Aici puteți goli coșul, sterge si edita produse, puteți să continuați cumpărăturile sau sa modificati numarul de ani pe care doriti sa fie inregistrat domeniul. Pentru a trece la pasul următor selectați butonul Finalizare comandă.

În această pagină trebuie să completați detaliile dumneavoastră, iar apoi selectați in dreptul Informații despre posesorul domeniului » Folosește adresa implicită (detalii mai sus) sau alegeti Contact nou..., dacă doriți ca domeniul să fie inregistrat pe numele altei persoane.

Dacă selectați Contact nou ..., o să observați că se va deschide o fereastră nouă, unde puteți să adăugați Informații despre posesorul domeniului. În final alegeți metoda de plata dorită, bifați dacă sunteți de acord cu Termenii și Condițiile din site și apăsați butonul de Finalizare comandă.

 

  • 9 utilizatori au considerat informaţia utilă
Răspunsul a fost util?

Articole similare

Modificare nameservere la RoTLD

RoTLD este registrarul domeniilor .ro și toate operațiunile de administrare a unui astfel de...

Transfer domeniu .ro de la alt registrar la Hosterion

Transferul unui domeniu .ro de la un registrar la altul necesită o "Cheie de Autorizare". Aceasta...

Transfer domenii internationale (non-.ro) de la alt registrar la Hosterion

Pentru a face transferul unui domeniu non-.ro de la un registrar la altul trebuie urmați...

Transfer drept de folosinta domenii .ro

Pentru transferul dreptului de folosinţă al domeniului vă vom emite o factură de 9 euro + TVA...