Previzualizare website


Previzualizarea unui site care a fost mutat temporar pe un nou cont de găzduire se poate face în mod optim prin configurarea calculatorului dvs. să pointeze spre noul IP.

Chiar dacă serviciul DNS nu a fost configurat să indice spre noul IP se poate configura mașina locală să trimită cererile spre noul IP. Astfel pe calculatorul de test veți avea acces la noul cont de găzduire, în timp ce restul vizitatorilor vor vizualiză vechiul site.


Pe un calculator pe care este instalat Windows, trebuie să editați ca Administrator fișierul text c:\Windows\System32\drivers\etc\hosts. Această cale pe disc e posibil să fie diferită pe calculatorul dvs. în cazul în care sistemul de operare este instalat în altă cale decât c:Windows.


În acest fișier trebuie să adăugați două linii de forma:

12.34.56.78 domeniulmeu.ro
12.34.56.78 www.domeniulmeu.ro


Unde 12.34.56.78 este IP-ul pe care este configurat site-ul dvs (ne puteți contacta, dacă nu sunteți sigur care este acel IP), iar domeniulmeu.ro trebuie înlocuit cu domeniul dumneavoastră.

Notă!!!
IP-ul configurat contului dvs. de găzduire este afișat în cPanel, secțiunea "Informații despre server" / "Server information" -> "Adresă IP partajată" / "Shared IP Address" 


Reporniți browserul pentru ca aceste modificați să se aplice.

Nu uitați să ștergeți aceste linii când ați terminat testele.

  • 85 utilizatori au considerat informaţia utilă
Răspunsul a fost util?