Limba

Găzduire web Basic

 • 10 GB spațiu găzduire SSD
 • Trafic nelimitat
 • 4 domenii găzduite
 • IPv6 dedicat
 • Backup, DNS anycast
3 € / lună
economisești 3 € la plata anuală
comandă

Găzduire web Standard

 • 15 GB spațiu găzduire SSD
 • Trafic nelimitat
 • 11 domenii găzduite
 • IPv6 dedicat
 • Backup, DNS anycast
5 € / lună
economisești 5 € la plata anuală
comandă

Găzduire web Plus

 • 40 GB spațiu găzduire SSD
 • Trafic nelimitat
 • Domenii găzduite nelimitat
 • IPv6 dedicat
 • Backup, DNS anycast
8 € / lună
economisești 8 € la plata anuală
comandă

Găzduire web Advanced

 • 60 GB spațiu găzduire SSD
 • Trafic nelimitat
 • Domenii găzduite nelimitat
 • IPv6 dedicat
 • Backup, DNS anycast
16 € / lună
economisești 16 € la plata anuală
comandă

Găzduire web Ultra

 • 100 GB spațiu găzduire SSD
 • Trafic nelimitat
 • Domenii găzduite nelimitat
 • IPv6 dedicat
 • Backup, DNS anycast
30 € / lună
economisești 30 € la plata anuală
comandă

Ce este găzduirea web?

Găzduire web

Găzduire web (sau web hosting) este un serviciu care asigură disponibilitatea online non-stop a unui website. Site-ul este găzduit pe un calculator. Adică textele, pozele și alte informații care țin de site sunt stocate pe un calculator (numit "server", pentru că "servește" site-ul la cererea vizitatorilor). Iar pentru a vizita site-ul, laptopul sau telefonul tău se conectează și descarcă site-ul de pe serverul unde e găzduit.

Furnizorii de gazduire web, cum este și Hosterion, instalează servere în centre de date, asigură monitorizarea non-stop și întreținerea hardware și software a acestor servere.

Clienții își încarcă fișierele website-ului prin FTP și folosesc cPanel pentru crearea de baze de date, căsuțe de email, subdomenii etc. Furnizorul de găzduire oferă asistență tehnică pentru folosirea FTP, cPanel, a serviciului de email și a altor facilități ale serviciului de găzduire.

Pentru a avea un website online este nevoie de:

 1. un nume de domeniu internet, cum ar fi firmamea.ro sau blogulmeu.com
 2. site-ul propriu zis, adică design, conținut, texte, poze
 3. si de un serviciu de găzduirea web sau web hosting

Serviciile de găzduire web se plătesc sub forma unui abonament periodic: lunar, anual sau la altă perioadă.

Toate pachetele de găzduire web includ certificate SSL gratuite

Toate conturile de gazduire web beneficiază de certificate SSL gratuite pentru toate domeniile găzduite. Citește mai multe despre certificate SSL.

Panou de control: cPanel
PHP 5, PHP 7, MariaDB 10, PostgreSQL, Ruby on Rails, PERL, ImageMagick, GD.

Anti-Hack este un pachet de securitate instalat automat pentru fiecare client și include protecții împotriva celor mai cunoscute tipuri de atacuri ca și XSS
Anti-Spam oferă clienților Hosterion filtre anti-spam multiple. Garantăm blocarea a 99% din mesajele spam. Vă rugăm să ne contactați dacă doriți să testați protecția anti-spam oferită.

Toate pachetele de găzduire web beneficiază de acces gratuit la Softaculous.

Găzduire email

Toate pachetele includ un număr nelimitat de căsuțe de email. Iar spațiul de stocare inclus în pachet se poate folosi pentru fișierele și bazele de date, dar și pentru mesajele email. Găzduirea de email include acces prin web mail, precum și prin aplicații de calculator sau mobil.

Dacă dorești o soluție mai avansată de email și colaborare îți recomandam Google G Suite.

Alte informații găzduire web

Dacă aveți nevoie de mai multă libertate și avantaje ale unui server dedicat la un preț mult mai accesibil, Hosterion oferă și servere virtuale VPS cu KVM.
Hosterion oferă găzduire pe servere proprii ce sunt colocate în București, România, centrul de date de pe Sos. Fabrica de Glucoză nr. 11B.

Plata se face în lei la cursul BNR. Prețurile nu includ TVA (19%).

1 GB = 1000 MB

În cadrul unui pachet de găzduire puteți achiziționa și IP-uri adiționale (IPv4), costul fiecărui IP adițional fiind de 1 € / lună.

Fiecare cont de găzduire web include o adresă IPv6 dedicată.

Dacă site-ul dvs. folosește tehnologii Microsoft, cum ar fi ASP.NET sau SQL Server, aveți nevoie de un pachet de găzduire web Windows.

Cum arată serverele de gazduire site-uri?

servere gazduire web

Website-urile sunt stocate pe servere speciale, montate în rack-uri telecom (dulapuri metalice) în centre de date. Imaginea alăturată este una autentică, cu mai multe rack-uri din centrul de date din București, în care se află serverele Hosterion. Hosterion are servere de rezervă în centrul de date, astfel, în eventualitatea puțin probabilă a unei defecțiuni hardware la unul dintre serverele live, tehnicienii prezenți în centrul de date mută de urgență SSD-urile cu datele clienților într-un server de rezervă pentru a sigura un uptime cât mai mare.

Rack-urile perforate permit circulați aerului, asigurând temperatura și umiditatea optimă pentru buna funcționare a serverelor.

În centrele de date pe care le folosim sistemele de alimentare electrică, răcire, anti-incediu, control acces etc. sunt redundante pentru a asigura uptime-ul garantat de 99,9%.

Pentru a asigura securitatea fizică este asigurată pază non-stop, accesul se face pe baza cartelei electronice și în urma legitimării, intrările și coridoarele sunt supravegheate video, iar rack-urile sunt încuiate.

Vrei mai mult de la serviciul de găzduire web?

Dacă ai nevoie de flexibilitate sporită sau mai multe resurse alege un pachet managed VPS.

Certificate SSL gratuite

Îți oferim certificate SSL gratuite pentru toate domeniile pe care le găzduim. Oricâte domenii ai avea și orice pachet de găzduire alegi. Instalează certificatele printr-un singur click din panoul de control. Citește mai multe despre certificate SSL.

Migrare gratuită a conturilor de găzduire web

Dacă ai deja site-ul găzduit la un alt furnizor, ne ocupăm noi de mutare fără downtime. Pregătim și testăm din timp migrarea, alegem împreună un moment potrivit, din zi sau din noapte, pentru a face mutarea.

Migrarea conturilor de găzduire web este gratuită în cazul transferurilor cont cPanel integral la cont cPanel nou creat. Dacă furnizorul anterior nu folosește cPanel, va trebui făcută o migrare manuală, care de obicei nu este gratuită. De asemenea, migrările din cont cPanel în domeniu addon sau domeniu addon la domeniu addon nu sunt gratuite. Vom evalua fiecare situație particulară și te vom informa asupra metodei de transfer și asupra costurilor.

Uptime găzduire 99,9%

Îți garantăm o disponibilitate a serviciului de găzduire web de 99,9% pe an.

Găzduire DNS anycast

Pentru ca website-ul tău să se încarce cât mai repede și să fie mai rezistent la atacurile cibernetice asupra serviciului DNS includem gratuit serviciul de găzduire DNS anycast cu toate serviciile de găzduire web oferite de Hosterion. Citește mai mult despre găzduire DNS anycast.

Asistență 24/7

Tehnicienii noștri sunt disponibili să vă ofere suport tehnic prin email sau telefon 24 de ore din 24, 7 zile din 7 și 365 de zile pe an (în unii ani chiar mai mult). Contactează-ne la orice oră din zi sau din noapte.

Site-urile găzduite la noi sunt monitorizate non-stop, iar colegii de la suport tehnic servicii găzduire web lucrează în sistemul de 12/24, 12/48. Astfel este tot timpul un tehnician disponibil și, în același timp, angajații noștri beneficiază de zile libere pentru a se putea odihni.

Găzduire web disponibilă global

Pentru ca site-ul tău să fie cât mai aproape geografic și să se încarce cât mai repede pentru publicul tău țintă, poți alege poziția geografică unde să fie găzduit site-ul tău. Avem propriile servere și echipamente de rețea în centre de date din următoarele locații: București, Londra, Amsterdam, Dallas și Fremont.

Recomandările noastre pentru locația în care să fie gazduit website-ul sunt:

 • București dacă publicul țintă este din România
 • Cluj-Napoca ca locație alternativă la București, potrivită pentru disaster recovery
 • Amsterdam pentru Europa de Vest și Europa în general. Centrul de date din Amsterdam are legături excelente cu toată lumea.
 • Londra pentru publicul din Marea Britanie și Irlanda
 • Dallas dacă publicul este în primul rând din SUA
 • Fremont pentru coasta de vest a Americii sau Asia.

Găzduire web pe IPv6

Infrastructura Hosterion este pregătită pentru viitor: funcționează atât pe clasicul IPv4, cât și pe IPv6. Standardul IPv4 a apărut în anii '70. Nu este de mirare că acestă versiune și-a atins limitele și a fost necesară apariția unei noi versiuni care să includă suficiente numere (adrese IP) pentru a face față multitudinii de dispozitive conectate la internet. Pachetele de găzduire web includ o adresă IPv6 dedicată fără costuri suplimentare, iar conectarea prin IPv4 este disponibilă în continuare.

Credit Google Ads

Nu este suficient să ai un website. Ca să îți atingi obiectivele trebuie să îl și promovezi pentru ca publicul tău țintă să ajungă la tine.
Te sprijinim să primești un credit de 200 de lei ca să îți promovezi site-ul cu Google Ads. Citește mai multe despre cupoane Google Ads.
Creditul este oferit de către Google conform termenilor și conđiților lor. Noi doar facilităm primirea cuponului.

Ce spun clienții despre serviciile noastre de găzduire web?

Catalin Francu
Fondator Dexonline
5 din 5

Dexonline este găzduit la Hosterion de 11 ani, iar colaborarea noastră a fost fantastică. Timpii morți se măsoară în minute pe an, iar când avem nevoie de ajutor, inginerii Hosterion răspund la mesaje aproape instantaneu. S-ar cuveni ca în dexonline să punem logoul lor alături de cuvântul „impecabil”!

Ciprian Sorlea
CTO Nordlogic Software
5 din 5

Am avut ocazia să folosesc serviciile Hosterion / Elvsoft de la începutul acestei companii. Fie că a fost vorba de înregistrare de domenii, găzduire shared sau servere dedicate (sau vps), calitatea serviciilor și a suportului oferit de echipa Hosterion nu m-au dezamăgit niciodată. Hosterion a fost și este singura companie de hosting din România pe care am recomandat-o tuturor prietenilor și clienților mei.

Dana Popa
Manager Piata AZ
5 din 5

Cea mai bună alegere pentru noi!
Suntem impresionați de promptitudinea de care dați dovadă și de rapiditatea cu care se rezolvă toate problemele care apar.

Vezi mai multe testimoniale