Acasă » Email și colaborare

Soluții de email, colaborare și comunicare

Comunicarea și colaborarea online sunt critice pentru compania ta. Cu uneltele potrivite, echipa ta poate fi mai eficientă, comunicând rapid și profesionist cu clienții și colaboratorii, economisind totodată timp și bani.

O soluție profesionistă de comunicare și colaborare este o investiție, nu o cheltuială.

Îți propunem două soluții dintre care să alegi în funcție de nevoile tale:

  • Business email hosting. O soluție profesionistă de email hosting la un preț accesibil.
  • Google Workspace. O soluție completă de colaborare și comunicare. Pe lângă serviciul de email, ai unelte de editare colaborativă online de documente, stocare de fișiere în cloud, calendare și contacte, comunicare prin voce, video și chat.

Compară Business email hosting și Google Workspace (fost G Suite)

VIDEO: Care este diferența dintre business email hosting si Google Workspace?


Soluții recomandate pentru scenarii de utilizare email și colaborare

Am nevoie de o soluție de calendar și/sau contacte

Google Workspace îți permite să stochezi calendarul și contactele tale din telefon online, iar dispozitivele tale se vor sincroniza automat. Calendarul generează automat alerte înainte de o întălnire, poți trimite invitații la un eveniment și poți să share-uiești calendarele cu echipa ta. La schimbarea telefonului poți transfera automat datele tale.

Folosim frecvent conferințe online cu voce sau video

Google Workspace ofertă uneltele necesare.

Utilizatorii mei sunt deja obișnuiți și preferă interfața Gmail

Gmail a devenit cel mai popular serviciu de email și este folosit atât ca soluție gratuită (cu căsuțe de email @gmail.com), cât și ca soluție business (căsuțe @companiamea.ro). Alege Google Workspace în această situație.

Vrem să putem colabora online pe documente

Google Workspace permite editarea în timp real a documentelor. Indiferent unde se află fiecare utilizator, la fiecare caracter editat în document se va actualiza în timp real pentru toți cei care au documentul deschis.

Suntem deja obișnuiți cu uneltele de la Google și avem nevoie de editare online de documente sau de stocare fișiere online

Evident: Google Workspace.

Am nevoie de o soluție de email si costul este foarte important

Google Workspace (fost G Suite) oferă o paletă foarte largă de aplicații online de editare documente, stocare fișiere, comunicare prin voice, video și chat. Dacă ai nevoie doar de o soluție de email pachetul business email hosting este mai ieftin.