Hosterion în presă

10 clienti BT Mic, parte din programul de accelerare Start Online, işi lansează azi afacerea online

Bursa, 26 iulie 2021

Hosterion este partener în program Start Online by BT Mic care susține antreprenori cu afaceri mici sau foarte mici, desfășurate în mediul fizic, în demersul de realizare de shopuri online, asigurând tot know-how-ul necesar.

» Citește mai mult

Bărboșii clujeni au livrat un aparat important de testare Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Cluj

Știri de Cluj, 17 aprilie 2020

Hosterion susține printr-o contribuție financiară dotarea Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Cluj cu un un aparat de testare COVID-19.

» Citește mai mult

Start-up-ul AppSeed a lansat o platformă de creare şi găzduire de site-uri în câteva zile

Ziarul Financiar, 31 iulie 2018

AppSeed, start-up-ul finanţat de fondul de investiţii Gap Minder, a lansat o platformă online, numită WebsiteMarket, care le permite utilizatorilor să-şi creeze propriul site în doar câteva zile.

» Citește mai mult

AppSeed și Hosterion fac un marketplace pentru creare și hosting de site-uri

start-up.ro, 30 iulie 2018

AppSeed, o aplicație care creează automat website-uri pentru cei care nu au experiență de webdesign sau programare, lansează WebsiteMarket.ro, o platformă care integrează serviciile de webdesign, găzduire web și suport, cu ajutorul partenerului Hosterion.

» Citește mai mult

Start-up-ul AppSeed lansează WebsiteMarket, o platformă care integrează servicii de webdesign, găzduire web și suport

Forbes, 30 iulie 2018

„Parteneriatul cu HOSTERION a fost esențial pentru a oferi într-un singur produs toate serviciile necesare pentru livrarea la cheie a unui website. Pentru partea de design avem deja un parteneriat cu Creative-Tim.com, iar layerul de hosting era veriga lipsă în această ecuație”.

» Citește mai mult

Start-up-ul APPSEED impreuna cu partenerul HOSTERION, ofera servicii complete pentru crearea si gazduirea unui website

softlead.ro, 30 iulie 2018

Clienții care vor comanda un website de pe WebsiteMarket.ro vor primi opțiunea de găzduire web de la HOSTERION și vor avea posibilitatea să își aleagă domeniul dorit. Serviciile de găzduire web, design și suport tehnic sunt disponibile sub forma unui pachet.

» Citește mai mult

Cum îi ajută Hosterion pe fondatorii de startup și ce planuri are compania de hosting din Cluj

start-up.ro, 16 februarie 2018

Oferim un număr de 669 de nume de extensii internet, astfel o companie poate să își rezerve domeniile specifice tuturor țărilor din Uniunea Europeană, precum și pentru alte țări, dar și extensii descriptive pentru domeniul de activitate al companiei, cum ar fi .pizz, .ai sau .tech”.

» Citește mai mult

Magazinele virtuale sunt vizitate preponderent de pe telefon. Secretele unei afaceri de succes

Mediafax, 10 februarie 2018

Magazinele virtuale trebuie să investească în optimizarea site-urilor pentru telefonul mobil şi în creşterea vitezei de încărcare pentru a nu pierde clienţi şi bani. Aceasta este recomandarea fondatorului Hosterion, firmă care oferă servicii de găzduire web la nivel naţional şi internaţional.

» Citește mai mult

Esti proprietarul unui domeniu .ro? Iata cateva sfaturi ca sa nu-l pierzi dupa ultimele modificari

Business 24, 5 februarie 2018

Domeniile ".ro" sunt printre putinele, daca nu singurele domenii, care nu aveau taxa anuala de mentenanta. Ei, iata ca, incepand cu 1 martie 2018, toti proprietarii de domenii ".ro" vor plati o taxa anuala.

» Citește mai mult

Esti proprietarul unui domeniu .ro? Iata cateva sfaturi ca sa nu-l pierzi dupa ultimele modificari

Ziarul Financiar, 12 ianuarie 2018

Compania are clienţi din peste 100 de ţări, cele mai importante pieţe străine fiind SUA, Marea Britanie, Rusia, Italia şi Germania.


» Citește mai mult

Clujenii de la Hosterion: Încheiem anul acesta cu afaceri de 3,1 mil. lei. Jumătate din afaceri vin de pe pieţele externe

Ziarul Financiar, 21 decembrie 2017

„Anul acesta vom avea aceeaşi cifră de afaceri ca în 2016, aproximativ 3,1 mil. lei. În 2016 ne-am concentrat pe România şi am avut o creştere de aproximativ 0,5 mil. lei.“

» Citește mai mult

Ce sunt serviciile de hosting şi de ce ai nevoie de ele

Adevarul Live, 17 noiembrie 2017

Claudiu Rapan a stat de vorbă cu Adrian Andreiaş, CEO al Hosterion, una dintre cele mai mari companii de hosting din România, despre ce înseamnă să ai un business într-un astfel de domeniu şi care sunt provocările care vin odată cu prezenţa pe piaţa internaţională.

(interviul nu mai este disponibil online)


O companie din Cluj de web hosting se extinde în SUA, Olanda şi Marea Britanie

Mediafax, 17 octombrie 2017

Compania clujeană Hosterion se extinde în patru noi locaţii internaţionale, şi anume Amsterdam (Olanda), Dallas şi Fremont (SUA) şi Londra (Marea Britanie), unde va oferi servicii precum găzduire web shared, găzduire magento, găzduire web premium şi VPS-uri managed, trasmite corespondentul MEDIAFAX.

» Citește mai mult

Compania clujeană Hosterion se extinde în Olanda, SUA şi Marea Britanie

Transilvania Business, 17 octombrie 2017

Compania clujeană Hosterion se extinde în patru noi locaţii internaţionale, şi anume Amsterdam (Olanda), Dallas şi Fremont (SUA) şi Londra (Marea Britanie), unde va oferi servicii precum găzduire web shared, găzduire magento, găzduire web premium şi VPS-uri managed.

» Citește mai mult

Clujenii de la Hosterion se extind în patru noi locații internaționale

The Trends, 17 octombrie 2017

Hosterion, una dintre companiile care pune România pe harta IT-ului internațional, se extinde în patru noi locații internaționale: Amsterdam, Dallas (Texas), Fremont (California) și Londra. Experiența internațională a companiei clujene a debutat în 2009, odată cu lansarea brandului IntoVPS, prin care oferă servicii de unmanaged VPS hosting.

» Citește mai mult

Hosterion, companie clujeană de hosting, își extinde afacerile în patru locații internaționale

Forbes, 16 octombrie 2017

Experiența internațională a companiei clujene a debutat în 2009, odată cu lansarea brandului IntoVPS, prin care oferă servicii de unmanaged VPS hosting.

» Citește mai mult

Compania clujeană Hosterion, extinsă în Olanda, Marea Britanie și Statele Unite ale Americii

Cluj Insider, 16 octombrie 2017

În 2017, Hosterion numără opt angajați și estimează o cifră de afaceri de 737.000 de euro, cu o creștere de 10% față de anul precedent (670.000 de euro). Cifra de afaceri e realizată în proporție de 50% din serviciile oferite în afara țării, iar cei mai mulți clienți sunt din România, SUA, Anglia, Italia, Rusia, Spania, Germania, Canada, dar și din Capul Verde sau Jersey.

» Citește mai mult

Hosterion, companie clujeana de hosting, se extinde in patru noi locatii internationale

angajatorulmeu.ro, 16 octombrie 2017

Hosterion, una dintre companiile care pun România pe harta IT-ului internațional, se extinde în patru noi locații internaționale: Amsterdam, Dallas (Texas), Fremont (California) și Londra.

» Citește mai mult

Hosterion, companie clujeana de hosting, se extinde in patru noi locatii internationale

Wall-Street, 16 octombrie 2017

Hosterion a adaugat in portofoliu mii de clienti din peste o suta de tari, care utilizeaza IntoVPS pentru a-si gazdui site-urile si aplicatiile. In locatiile noi, compania din Cluj are propriile servere si echipamente de retea colocate in centrele de date ale partenerilor locali.

» Citește mai mult

Analiză ClujInsider.ro: Cu cât creşte piaţa de web hosting

Cluj Today, 4 octombrie 2017

Dezvoltarea domeniului IT din Cluj a dus la dezvoltarea pe orizontală a altor domenii. De exemplu, au crescut investiţiile în clădirile de birouri de calitate înaltă, în servicii medicale private, dar şi în domenii precum web hosting sau cybersecurity. În domeniul web hosting, ritmul de creştere al pieţei are două cifre, iar experţii din domeniul se aşteaptă ca acest ritm să se menţină şi pe viitor, potrivit ClujInsider.ro.

» Citește mai mult

VIDEO Adrian Andreiaș, fondator Hosterion, la Profit LIVE: IT românesc cu cifra de afaceri realizată internațional Profit.ro Live, 14 septembrie 2017

Adrian Andreiaș, fondatorul și directorul general al firmei Hosterion explică la Profit Live parcursul firmei care realizează 50% din cifra de afaceri cu clienți din peste 100 de țări.

» Citește mai mult

VIDEO - Am mutat serverul cavaleria într-un nou data center. Am înghețat!

Cavaleria.ro, 7 septembrie 2017

"Dacă răsfoiai într-o noapte, acum câteva săptămâni site-ul nostru și te-ai mirat că la un moment dat nu mai puteai să îl accesezi, motivul a fost simplu. Am mutat împreună cu băieții de la Hosterion, serverul pe care se află acesta, și alte câteva mii de site-uri, dintr-un centru de date în altul. Mai nou, mai mare, mai bine răcit și desigur cu o conexiune la internet mult mai rapidă și mai variată. Asta plus alte câteva servicii de natură mai tehnică pe care vi le explică Adrian și Ionuț în clipul de mai jos."

» Citește mai mult

Elvsoft devine Hosterion

Ziar de Cluj, 1 noiembrie 2016

Compania clujeană Elvsoft a trecut printr-un proces de rebranding total, iar de astăzi funcționează sub numele Hosterion.

» Citește mai mult