Acasă » Email și colaborare » Business email hosting

Business email hosting

Asistență de la Hosterion

  • migrarea gratuită a mesajelor email de la soluția actuală la serviciul business email hosting
  • găzduire DNS anycast pentru domeniu
  • configurarea corectă a emailului pentru a asigura o rată maximă de livrare în Inbox (SPF, DKIM, DMARC)
  • monitorizarea proactivă a reputației domeniului internet și a adreselor IP prin care trimiți mesaje email
  • asistență tehnică non-stop în limba română și engleză prin telefon sau email

Soluția de email hosting pe care te poți baza

Activitatea companiei tale depinde în mod semnificativ de comunicarea prin email. E important să primești și să poți trimite mesaje email la orice oră din zi, din noapte și de pe orice dispozitiv. E important ca mesajele pe care le trimiți să ajungă în folderul Inbox, nu în Spam. Nu vrei să pierzi vremea sortând mesajele importante dintre emailurile nesolicitate cu oferte farmaceutice sau de la prinți nigerieni. Nu vrei să ții un server de email sub birou și să plătești un administrator Linux să se ocupe de serverul de email, dar nici nu vrei să plătești o căruță de bani pe o soluție de găzduire email.

Pentru tine am construit serviciul de business email hosting.

Știm că activitatea companiei tale depinde de funcționarea impecabilă a serviciului de email. De aceea ai nevoie de o soluție profesionistă de business email. Lasă în grija profesioniștilor administrarea serviciului de email și concetrează-te pe afacerea ta.

Comandă business email hosting

Avantajele serviciului business email hosting

Disponibilitate 99,9%

Soluția de business email hosting a fost gândită pentru un timp ridicat de disponibilitate ("high availability"). Toate echipamentele sunt configurate într-o arhitectură redundantă și astfel orice defecțiune hardware a unui echipament nu va întrerupe funcționarea serviciului de email. De exemplu stocarea mesajelor email se face simultan pe trei servere de stocare, iar echipamentele de rețea, switch-uri și routere, sunt configurate într-o arhitectură activ-activ.

Viteză superioară

Folosim servere dedicate pentru stocarea, procesarea, primirea și trimiterea mesajelor email. Serverele de ultimă generație și încărcarea redusă asigură o viteză superioară de lucru cu serviciul de găzduire de email. Serverele sunt folosite doar pentru serviciul de business email hosting. Nu găzduiesc site-uri sau alte servicii.

Icoming

Mai puțin spam

Știai că peste 90% din mesajele email sunt de fapt spam (mesaje nesolicitate)? Concentrează-te pe mesajele importante și lasă-ne pe noi să oprim spamul. Soluția profesionistă de anti-spam de la Solarwinds Mail Assure (Spam Experts) filtrează mesajele nedorite și te lasă să te concentrezi pe activitatea ta. Pe lânga filtrele implicite, poți configura granular regulile de anti-spam.

Securitate sporită

Configurarea corectă a serverului de email și a setărilor DNS asigură semnarea automată a mesajelor email pe care le trimiți și astfel este certificată autenticitatea mesajelor. Iar mesajele pe care le primești sunt scanate cu soluția Solarwinds Mail Assure (Spam Experts) și astfel ești protejat de viruși.

Livrare în Inbox

Știm că este important ca emailurile tale să ajungă în folderul Inbox al clienților și colaboratorilor tăi. De aceea mesajele tale sunt trimise de pe adrese IP (IPv4 sau IPv6) cu reputație bună, masajele tale sunt semnate automat la trimitere și ne asigurăm că setările email ale domeniului tău urmează bunele practici ale industriei. Astfel mesajele tale vor fi recepționate cu succes.

Backup zilnic

Siguranță datelor tale este o prioritate pentru noi. Clusterul de stocare păstrează mesajele tale pe trei servere diferite și astfel serviciul va funcționa impecabil în cazul defectării unui server de stocare sau chiar în cazul defectării a două servere. Dar clusterul de stocare nu te ajută în cazul în care ștergi din greșeală și definitiv un mesaj. Atunci te salvează sistemul nostru de backup. Păstrăm copii de siguranță în felul următor: în orice moment avem cele mai recente 14 de copii de siguranță zilnice, 4 copii săptămânale, 3 copii lunare. Iar restaurarea unui mesaj sau chiar unui cont complet se face la cererea ta fără costuri sumplimentare.

Asistență non-stop

De-a lungul anilor am avut apeluri telefonice la serviciul de suport sâmbătă dimineața devreme, târziu în noapte sau chiar de Revelion la ora 00:20. În toate aceste situații un tehnician este disponibil și îți va răspunde în cateva minute la solicitarea ta de asistență prin email sau telefonic. Ne-am construit o reputație impecabilă datorită disponibilității și calității serviciului nostru de asistență clienți.

Un preț accesibil

Cu toate că serviciul de business email hosting se bazează pe investiții considerabile în hardware, software și pregătirea oamenilor, ne-am asigurat că soluția noastră este accesibilă pentru companii mici și mijlocii. Alte soluții de email au un preț per mailbox și astfel costurile ajung să fie ridicate chiar dacă sunt utilizatori care folosesc puțin sau deloc serviciul de email. Soluția noastră de email hosting are prețul stabilit în funcție de spatiul ocupat, indiferent de numărul de mailboxuri. Cu oricare pachet ai un număr nelimitat de căsuțe de email.

Pachete preț business email hosting

Inclus cu toate pachetele de email hosting
IPv4 și IPv6 dedicat
Antivirus și antispam profesionist*
Backup zilnic
Asistența 24/7

La plata în avans pe un an se acordă o lună gratuită. Plătești 11 luni și beneficiezi de 12 luni de servicii.

Spațiu de stocarePreț lunarDomenii și căsuțe de emailIPv4 și IPv6 dedicatAntivirus și antispam profesionist*Backup zilnicAsistența 24/7
40 GB12 €nelimitatComandă
60 GB18 €nelimitatComandă
80 GB24 €nelimitatComandă
100 GB30 €nelimitatComandă
120 GB36 €nelimitatComandă
140 GB42 €nelimitatComandă
160 GB48 €nelimitatComandă
180 GB54 €nelimitatComandă
200 GB60 €nelimitatComandă
220 GB66 €nelimitatComandă
240 GB72 €nelimitatComandă
260 GB78 €nelimitatComandă
280 GB84 €nelimitatComandă
300 GB90 €nelimitatComandă
400 GB120 €nelimitatComandă
500 GB150 €nelimitatComandă

La plata în avans pe un an se acordă o lună gratuită. Plătești 11 luni și beneficiezi de 12 luni de servicii.

Prețul crește liniar o dată cu spațiul de stocare email. 20 GB spațiu de stocare costă 6 € / lună și include serviciul de backup.

*Soluția antivirus și antispam profesionist Solarwinds Mail Assure (Spam Experts) este inclusă pentru 1 domeniu si 1000 de căsuțe de email. Prețul pentru antivirus și antispam pentru un domeniu suplimentar este de 2€ / lună / domeniu. Iar dacă se folosesc mai mult de 1000 de căsuțe de email pe un domeniu prețul pentru antivirus și antispam este de 0.15 € / căsuță email / lună începând cu căsuța de email numărul 1001.