Limba

Avantajele serviciului de găzduire web

Serviciile noastre de găzduire web vin cu următoarele beneficii.

Certificate SSL gratuite

Îți oferim certificate SSL gratuite pentru toate domeniile pe care le găzduim. Oricâte domenii ai avea și orice pachet de găzduire alegi. Instalează certificatele printr-un singur click din panoul de control. Citește mai multe despre certificate SSL.

Migrare gratuită a conturilor de găzduire web

Dacă ai deja site-ul găzduit la un alt furnizor, ne ocupăm noi de mutare fără costuri suplimentare și fără downtime. Pregătim și testăm din timp migrarea, alegem împreună un moment potrivit, din zi sau din noapte, pentru a face mutarea.

Migrarea conturilor de găzduire web este gratuită în cazul transferurilor cPanel-cPanel și Plesk-cPanel. Dacă furnizorul anterior nu folosește cPanel sau Plesk, va trebui făcută o migrare manuală, care de obicei nu este gratuită. Vom evalua fiecare situație particulară și te vom informa asupra metodei de transfer și asupra costurilor.

Uptime găzduire 99,9%

Îți garantăm o disponibilitate a serviciului de găzduire web de 99,9% pe an.

Găzduire DNS anycast

Pentru ca website-ul tău să se încarce cât mai repede și să fie mai rezistent la atacurile cibernetice asupra serviciului DNS includem gratuit serviciul de găzduire DNS anycast cu toate serviciile de găzduire web oferite de Hosterion. Citește mai mult despre găzduire DNS anycast.

Asistență 24/7

Tehnicienii noștri sunt disponibili să vă ofere suport tehnic prin email sau telefon 24 de ore din 24, 7 zile din 7 și 365 de zile pe an (în unii ani chiar mai mult). Contactează-ne la orice oră din zi sau din noapte.

Site-urile găzduite la noi sunt monitorizate non-stop, iar colegii de la suport tehnic servicii găzduire web lucrează în sistemul de 12/24, 12/48. Astfel este tot timpul un tehnician disponibil și, în același timp, angajații noștri beneficiază de zile libere pentru a se putea odihni.

Găzduire web disponibilă global

Pentru ca site-ul tău să fie cât mai aproape geografic și să se încarce cât mai repede pentru publicul tău țintă, poți alege poziția geografică unde să fie găzduit site-ul tău. Avem propriile servere și echipamente de rețea în centre de date din următoarele locații: București, Londra, Amsterdam, Dallas și Fremont.

Recomandările noastre pentru locațiă în care să fie gazduit website-ul sunt:

  • București dacă publicul țintă este din România
  • Amsterdam pentru Europa de vest și Europa în general. Centrul de date din Amsterdam are legături excelente cu toată lumea.
  • Londra pentru publicul din Marea Britanie și Irlanda
  • Dallas dacă publicul este în primul rând din SUA
  • Fremont pentru coasta de vest a Americii sau Asia.

Găzduire web pe IPv6

Infrastructura Hosterion este pregătită pentru viitor: funcționează atât pe clasicul IPv4, cât și pe IPv6. Standardul IPv4 a apărut în anii '70. Nu este de mirare că acestă versiune și-a atins limitele și a fost necesară apariția unei noi versiuni care să includă suficiente numere (adrese IP) pentru a face față multitudinii de dispozitive conectate la internet. Pachetele de găzduire web includ o adresă IPv6 dedicată fără costuri suplimentare, iar conectarea prin IPv4 este disponibilă în continuare.

Credit Google AdWords

Nu este suficient să ai un website. Ca să îți atingi obiectivele trebuie să îl și promovezi pentru ca publicul tău țintă să ajungă la tine.
Te sprijinim să primești un credit de 200 de lei ca să îți promovezi site-ul cu Google AdWords. Citește mai multe despre cupoane Google AdWords.
Creditul este oferit de către Google conform termenilor și conđiților lor. Noi doar facilităm primirea cuponului.