Domeniu internet .africa – extensia săptămânii

Începând cu anul 2017, Africa deține propria extensie internet ce îi poartă numele.  Aceasta a fost creată cu scopul de a ajuta la dezvoltarea economică a țărilor și la creșterea numărului de utilizatori ai internetului în rândul populației de pe acest continent.

.africa are capacitatea de a cuprinde un întreg continent într-un singur site. Dacă alegi acest domeniu pentru spațiul tău din mediul online, îți exprimi preocuparea pentru această zonă și ajungi mai ușor la publicul țintă, ceea ce înseamnă că și scopurile tale vor fi mai ușor atinse.

Read More

Domeniu internet .actor- extensia săptămânii

I only do this because I’m having fun. The day I stop having fun, I’ll just walk away.

Heath Ledger

Filmul și teatrul sunt unele dintre cele mai alese moduri de a petrece timpul liber. Cu toții avem filme care ne-au marcat de-a lungul vieții sau actori preferați cărora vrem să le urmărim activitatea, iar domeniul internet .actor vine în sprijinul nostru. Acesta a apărut în anul 2014 pentru a favoriza legătura dintre comunitatea actorilor și cei care îi apreciază.

Read More

Domeniu internet .wiki- extensia săptămânii

Wikipedia is the first place I go when I’m looking for knowledge… or when I want to create some.

Stephen Colber

Termenul ”wiki” provine din limba hawaiiană (înseamnă ”rapid”) și se referă la site-urile care oferă informații rapide despre un anumit subiect și care acceptă colaborări. Extensia internet .wiki a apărut în anul 2014, având rolul de a ușura transmiterea informației.

Read More

Domeniu internet .ink- extensia săptămânii

Inking is meditation in liquid form…

Inking is meditation in liquid form…”

Transformă cerneala în artă și site-ul într-un succes cu ajutorul domeniului internet .ink. Numele domeniului provine din limba engleză (”ink”=”cerneală”) și a apărut în anul 2014 , fiind adresat acelor sfere de activitate care folosesc cerneala, atât la propriu cât și la figurat.

Când vorbim despre scris sau desenat, presupunem că există pasiune și imaginație. Fie că vorbim de artiști sau de scriitori, nu s-ar putea realiza nimic frumos fără talent, dăruire și exercițiu.

Read More

Domeniu internet .homes– extensia săptămânii

Home isn’t where you’re from, it’s where you find light when all grows dark.

Pierce Brown

Una dintre cele mai recente extensii internet, .homes, a apărut în ianuarie 2019 și se adresează domeniului imobiliar. Scurtă, memorabilă și sugestivă, .homes transmite ideea că afacerea ta nu se axează doar pe găsirea unei locuințe, ci pe crearea unui cămin.

Read More

Să întâmpinăm sărbătorile de iarnă cu domeniul internet .christmas

Mi-aş dori să închid Spiritul Crăciunului într-un borcan şi să mă bucur de el puțin câte puțin, în fiecare lună.

Harlan Miller

Ținând cont de importanța extraordinară ce i se acordă Crăciunului, merita să i se dedice și un domeniu internet, motiv pentru care în 2014 a fost introdusă pe piață extensia .christmas.

Spre deosebire de restul sărbătorilor, Crăciunul nu se rezumă doar la cele 3 zile din calendar, ci se întinde pe o perioadă mult mai mare, astfel încât putem afirma că este, mai mult decât orice, o stare de spirit.

Read More

Domeniu internet .center– extensia săptămânii

Domeniul internet .center a apărut în anul 2014 și este adresat celor care doresc să își facă remarcată prezența în mediul online și vor să fie în centrul atenției.

În ultimii ani, au cunoscut o foarte mare dezvoltare centrele de orice fel din țara noastră, fie că vorbim de centre comerciale, medicale sau de afaceri.

Read More

Domeniu internet .bike– extensia săptămânii

Nothing compares to the simple pleasure of riding a bike.

John F Kennedy

În 2014 a apărut domeniul internet .bike și este adresat iubitorilor de sport, biciclete și adrenalină. Nu are nicio restricție la înregistrare, dar totuși are o cerință neoficială: pasiunea. 😊

Dacă ai o afacere cu produse sau servicii adresate bicicliștilor, cu siguranță domeniul internet .bike este pentru tine. Nu există o extensie mai potrivită care să îi convingă pe cei în căutare de informații că se află în locul potrivit și că profesioniștii sunt cei care oferă aceste cunoștințe.

Read More

Web hosting cu LiteSpeed inclus

Moș Crăciun vine mai repede în 2019!

Acum toate pachetele de web hosting ale Hosterion includ, fără costuri suplimentare, LiteSpeed!

LiteSpeed este un software server web comercial care aduce îmbunătățiri semnificative de performanță la încărcarea site-urilor web.

Read More

Domeniu internet .men– extensia săptămânii

Dacă ai o afacere cu produse sau servicii adresate bărbaților, cu siguranță domeniul internet .men este pentru tine. Acesta se numără printre extensiile lansate relativ recent, mai exact în 2015, și vine în sprijinul comunităților de bărbați din întreaga lume.

Read More

Page 1 of 20