Domeniu internet .party – extensia săptămânii

Te ocupi cu organizarea de evenimente şi sezonul estival ar trebui să fie perioada cea mai aglomerată din agenda ta, însă lumea nu te observă?  Un motiv ar putea fi lipsa promovării online sau promovarea ineficientă a afacerii tale. Astăzi îţi oferim un pont cum să creşti în căutările online: alege un domeniu .party.

Citește mai departe

Domeniul .co împlinește 7 ani, super-promoție aniversară

La 20 iulie 2010 domeniile .co au devenit disponibile pentru înregistrare de către orice persoană fizică sau juridică din lume. Cu ocazia aniversării a 7 ani de disponibilitate globală ți-am pregătit o super promoție.

Domeniul internet .co

 

Citește mai departe

Domeniu internet .eu – extensia săptămânii

Lansată în anul 2005, extensia .eu poate fi înregistrată de persoane fizice sau persoane juridice cu sediul social sau punct de lucru în Uniunea Europeană, Norvegia, Islanda sau Liechtenstein.

Citește mai departe

Domeniu internet .info – extensia săptămânii

Lansat în anii 1980, sistemul de nume de domenii internet, nu a mai cunoscut nicio dezvoltare până în anul 2001 când şapte noi extensii de domenii au fost lansate pentru a „prelua presiunea” de pe .com.

Citește mai departe

Domeniu internet .tips – extensia săptămânii

Mergi în concediu și vrei să afli cât mai multe detalii despre destinație, obiceiurile locale, restaurante recomandate, locuri de vizitat? Toate sunt la un click distanță după ce accesezi un motor de căutare. Însă ce faci când rezultatele returnate căutarii sunt de ordinul miilor? Spre care site-uri te orientezi?

Citește mai departe

Diferența dintre VPS managed și VPS unmanaged

La finalul acestui articol vei știi beneficiile utilizării unui VPS, când ai nevoie de acesta și cum să faci diferența între un VPS managed și un VPS unmanaged. Pentru a putea face această diferență trebuie mai întâi să stabilim ce este un VPS și care sunt caracteristicile lui.

Citește mai departe

Domeniu internet .photography – extensia săptămânii

Pentru că astăzi este declarată ziua internațională a aparatelor foto, vă propunem .photography ca extensie a săptămânii.

Extensia .photography a fost lansată în anul 2014 și au fost înregistrate deja aproape 50 000 de domenii, dovadă că fotografia este o meserie răspândită în zilele noastre, nu doar o pasiune. Un studiu ne arată că în prezent, în 3 minute, se fac mai multe fotografii decât s-au facut în întreg secolul al XIX-lea. (sursa)

Dacă ești pasionat de fotografie și vrei să îți faci un site cu această tematică, găsești aici câteva ponturi utile.

Folosirea extensiei .photography îți personalizează indentitatea online, poți fi găsit mai ușor de clienți la o simplă căutare după domeniul de activitate. De exemplu, tastezi site:.photography și vizualizezi toate site-urile care au această extensie, această modalitate de căutare reducând considerabil timpul investit în căutarea prestatorilor de servicii dintr-un anume domeniu.

De asemenea, cu cât numele domeniului este mai scurt cu atât este mai ușor de reținut, deci, în loc de numeletauphotography.com alege numeletau.photography și șansele să rămâi în memoria clienților sunt mai mari.

Citește mai departe

Infografic: Ghidul intergalactic al domeniilor internet

Când a fost înregistrat primul nume de domeniu internet și care a fost acesta? Când a apărut extensia .ro?

Câte domenii .com sunt acum înregistrate? Dar domenii .ro?

Citește mai departe

Domeniu internet .live – extensia săptămânii

Trăim în prezent, dorim actualizări în timp real ale informațiilor care ne interesează. Pentru a fi la curent cu tot ce se întamplă, îți propunem un domeniu .live.

Această extensie este potrivită site-urilor de evenimente sportive, culturale, de știri. De asemenea poate fi folosită pentru a anunța promoții, lansări de produse, pariuri, meteo.

Când ne gândim la .live, ne gândim la update în timp real și dinamism.

Un alt înțeles al cuvântului „live” este cel al vieții, al sănătății. De aceea această extensie poate fi asociată cu domeniile medical sau nutriție.

Citește mai departe

Domeniu internet .delivery – extensia săptămânii

Pe masură ce compania ta crește, dorești să dezvolți și serviciile oferite. Pentru a ajunge mai repede în întâmpinarea nevoilor clienților tăi și a nu depinde de terțe persoane, te gândești să înființezi propriul tău serviciu de livrare.

Cum promovezi pe piață acest serviciu? Cum faci să fii găsit mai ușor pe motoarele de căutare?

Săptămâna aceasta îți propunem extensia .delivery!

Cine poate achiziționa un domeniu .delivery?

Noi ne-am gândit la: restaurante care livrează la domiciliu, servicii de transfer de la/la aeroport, florării, firme care comercializează produse de birotică, magazine online, persoane juridice care au ca obiect de activitate prestare servicii mutare mobilier sau alte bunuri.

În era tehnologiei orice poate fi comandat online și apoi livrat la domiciliu.

Dacă încă nu te-am convins să achiziționezi un domeniu .delivery, îți spunem că acum este și la ofertă!

Citește mai departe

Page 1 of 7

Copyright © Hosterion 2017