Domeniu internet .golf – extensia săptămânii

Success in this game depends less on strength of body than strength of mind and character.

Arnold Palmer

Golful este un sport a cărui origine este în Scoția, undeva în jurul anului 1500. Primind sprijin regal, acesta a cunoscut o popularitate din ce în ce mai mare în Europa, iar în secolul XIX a fost adoptat și de către țări de pe alte continente.

Având în vedere promotorii lui, golful este un joc caracterizat de eleganță, strategie și autocontrol.

Primul club de golf din România a fost inaugurat în 1929, iar prima lovitură aparține chiar Regelui Ferdinand I. În prezent, există 8 cluburi de golf în țara noastră,  iar în 2004 a luat naștere și Federația Română de Golf.

Domeniu internet .plus – extensia săptămânii

What clients are really interested in is honesty, plus a baseline of competence.

Patrick Lencioni

Domeniul internet .plus este potrivit celor care vor să transmită ideea de ”mai mult”. O bună parte din campaniile de marketing se bazează pe diferențierea de concurență, punându-se accent tocmai pe punctele forte ale companiei și pe beneficiile extra pe care le oferă clienților.

Ca și consumatori, cuvântul ”plus” ne duce cu gândul la avantajele pe care le putem primi de la furnizori sau alte gratuități. Companiile pot alege domeniul internet .plus în cazul în care doresc să arate că ele oferă cea mai bună variantă pentru nevoile clienților, cel mai bun raport calitate/preț și cât mai multe avantaje.

Domeniu internet .watch – extensia săptămânii

You may delay, but time will not.

Benjamin Franklin

Domeniul internet .watch este adresat tuturor instrumentelor care măsoară timpul, dar și activităților legate de urmărirea show-urilor, emisiunilor sau filmelor. Este util pentru site-urile companiilor, dar și pentru bloguri sau pentru cei nostalgici.

Din cele mai vechi timpuri, oamenii încercau să găsească metode cât mai exacte care să arate trecerea timpului. Abia din secolul XVII, odată cu inventarea pendulului, se poate spune că ceasurile au devenit mai precise, urmând să evolueze din ce în ce mai mult.

Domeniu internet .gold – extensia săptămânii

Like Liberty, gold never stays where it is undervalued.

John S. Morrill

Săptămâna aceasta poți înregistra un domeniu internet ”strălucitor” și poți economisi 69 euro. Aurul este întâlnit în istoria omenirii încă din cele mai vechi timpuri, fiind folosit chiar și astăzi ca monedă de schimb. Domeniul internet .gold este dedicat acestui material prețios și industriei sale.

Domeniu internet .care – extensia săptămânii

Domeniul internet .care a fost creat pentru a sprijini activitățile ce au ca scop principal grija față de ceilalți. Extensia este potrivită atât pentru îngrijire medicală, cât și pentru acte de caritate.

Pentru a putea avea grijă de ceilalți, mai întâi trebuie să avem grijă de noi: alimentație, activitate fizică, îngrijire corporală, activități de relaxare, meditație, etc. Toate acestea ne pot ajuta să fim sănătoși fizic și psihic.

Domeniu internet .capital – extensia săptămânii

Capital goes where it is welcome and stays where it is well treated.

Walter Wriston

Domeniul internet .capital este o investiție care aduce un plus imaginii companiei prin transmiterea ideii de profesionalism. Este o extensie relativ nouă, sugestivă și nu are nicio restricție la înregistrare.

Termenul ”capital” poate fi privit din două puncte de vedere principale: pe de-o parte avem înțelesul economic al cuvântului, iar pe de altă parte se poate referi și la capitala unei țări.

Domeniu internet .careers – extensia săptămânii

The question isn’t who is going to let me; it’s who is going to stop me.”

Ayn Rand

În societatea modernă, părinții și copiii încep să își construiască diverse scenarii pentru viitoarea carieră a celor mici încă din copilărie. Dovadă stă clasica întrebare ”Ce vrei să te faci când vei fi mare?”, întrebare pe care, cel mai probabil, am primit-o cu toții.

Domeniu internet .tours – extensia săptămânii

It is good to have an end to journey toward; but it is the journey that matters in the end.

Ernest Hemingway

Domeniul internet .tours face referire, în primul rând, la călătorie și turism. De-a lungul timpului, agențiile de turism au creat și dezvoltat produse astfel încât să acopere cât mai multe nevoi.

Indiferent de preferințele tale, cu siguranță există cineva care să ofere un pachet turistic pe placul tău.

Domeniu internet .finance – extensia săptămânii

The real tragedy of the poor is the poverty of their aspirations.

Adam Smith

Domeniul internet .finance este dedicat activităților financiare, oferind credibilitate și o vizibilitate mai mare în mediul online.

Este potrivit atât pentru site-urile companiilor, cât și pentru blogurile celor care sunt în măsură să ofere sfaturi sau să împărtășească experiențe.

Domeniu internet .marketing – extensia săptămânii

Marketing is no longer about the stuff you make, but about the stories you tell.

Seth Godin

Cu toate că marketingul a apărut sub acest nume abia secolul trecut, e foarte posibil ca el, de fapt, să fi existat cu mult timp înainte. M. Baker spunea că: „enigma marketingului constă în faptul că el este una dintre cele mai vechi activități ale omului și totuși este privit ca cea mai recentă dintre disciplinele economice”.

Marketingul este ”arta și știința de a vinde”. Evoluția lui a fost atât de mare încât, în prezent, aproape fiecare companie are un departament dedicat acestuia. Mai mult decât atât, au apărut agenții a căror activitate principală este marketingul, dezvoltându-se astfel o întreagă industrie.

Page 1 of 25