Cele mai bune teme pentru WordPress

După ce ți-ai cumpărat un nume de domeniu și un pachet de găzduire pentru website-ul tău, cel mai probabil ai instalat WordPress pe el. Dacă nu ai făcut-o încă mai ai timp să citești ghidul nostru rapid despre instalarea WordPress în câțiva pași.

Acum vine marea întrebare – Ce temă folosești pe website-ul tău? Sunt sigur că ai auzit sau poate ai citit în mediul online tot felul de păreri despre anumite teme WordPress gratuite sau plătite. E inutil să o cauți pe cea mai bună pentru că nu există așa ceva.

Read More

Domeniu internet .travel – extensia săptămânii

Vara este momentul potrivit pentru aventuri, concedii și călătorii. Tocmai din acest motiv, majoritatea oamenilor și-au planificat sau urmează să își planifice vacanța din această vară.

Turismul a devenit în ultimii ani o afacere online și tot mai multe persoane utilizează internetul pentru planificarea unei călătorii.

Site-ul oricărei agenții de turism este vital deoarece reprezintă primul element cu care interacționează clientul atunci când dorește să obțină mai multe informații. De asemenea, este foarte important ca numele domeniului să fie unul reprezentativ, pentru a atrage cât mai mulți utilizatori. Cel mai popular domeniu pentru site-urile de turism este domeniul .travel.

Read More

Domeniu internet .rent- extensia săptămânii

Ești în căutarea unui nume de domeniu internet care să se potrivească perfect unui business ce oferă servicii de închirieri? Îți propunem o extensie creată exact în acest scop, și anume .RENT.

„Rent” înseamnă ”chirie” în limba română și este un termen englez foarte utilizat în comunicarea serviciilor de închiriere locuințe sau autoturisme.

Desigur, domeniul internet .RENT poate fi folosit și pentru crearea altor website-uri dedicate închirierilor de servicii și produse.

Idei de folosire domeniu internet .RENT

Ai un business de închirieri auto și vrei să te promovezi agresiv în mediul online? Folosește denumire_business.rent ca denumire pentru website-ul tău. Sau, pentru a avea același impact, poți crea variante ca auto.rent, masinidelux.rent, masinaieftina.rent și multe altele.

Dacă business-ul tău este dedicat închirierii spațiilor sau locuințelor, poți să îți faci un website a cărui denumire să reflecte serviciile oferite. Ca exemplu – bucuresti.rent este perfect pentru închirieri în capitală. Alte nume interesante folosind aceeași extensie – locuinte.rent, casedevacanta.rent sau depozite.rent.

Domeniul internet .RENT se potrivește și altor idei de website-uri. Hai să menționăm câteva:

  • Portal dedicat postărilor de anunțuri de închirieri de către utilizatori.
  • Website de prezentare al agențiilor imobiliare
  • Website de prezentare servicii pentru închirieri de utilaje grele. Exemplu – buldozer.rent, camioane.rent ș.a.m.d.
  • Site de închirieri biciclete, portbagaje auto, atv-uri, schiuri sau chiar reclame.

În limbajul autohton, ”rent” este un cuvânt comun al cărui sens este înțeles de majoritatea populației. Poți observa cu ușurință firme care folosesc cu succes acest termen, iar cel mai popular exemplu este ”rent-a-car”.

Dacă te-am convins și vrei să te apuci de crearea unui website pentru afacerea ta, cumpără acum un domeniu internet .RENT la prețul promoțional de doar 9 euro+TVA. Promoția este valabilă până pe 30 mai 2019.

Domeniu internet .organic- extensia săptămânii

Produsele organice sunt din ce în ce mai căutate de către consumatori. Dacă ai o afacere sau ești un producător care vrea să își extindă afacerea și promovarea produselor pe internet, atunci e momentul să îți construiești un website folosind un domeniu internet care spune totul despre ceea ce oferi – extensia .organic.

Read More

Domeniu internet .restaurant- extensia săptămânii

Orice local care se respectă trebuie să aibă și un website bine făcut.

Majoritatea posibililor clienți vor căuta recenzii și detalii despre locație înainte de a îți vizita restaurantul.

Dacă încă nu ai un website propriu unde să promovezi serviciile tale de calitate, este momentul să o faci.

Și, ca lucrul să fie bine făcut, trebuie în primul rând să alegi un nume de domeniu care să atragă atenția și să reprezinte perfect business-ul tău.

Chiar dacă tendința este să te îndrepți spre un nume de domeniu .ro, te asigur că vei avea succes și cu o extensie mult mai nișată – domeniul internet .restaurant.

Bineînțeles că extensia de internet .ro este cea mai populară la noi, dar odată cu apariția noilor domenii este momentul ca fiecare business să își aleagă propria identitate.

Din punct de vedere al motoarelor de căutare nu ai nici un dezavantaj și vei ieși în evidență.

De ce să folosești domeniul internet .restaurant?

Pentru că termenul ”restaurant” se adresează cu succes atât clienților autohtoni cât și vizitatorilor de pe alte meleaguri.

De fapt, domeniul internet .restaurant este folosit cu succes de multe localuri din UK sau SUA, dar și în alte țări.

Un alt avantaj este că îți protejezi și definești mai bine brandul.

De multe ori, când cauți un nume de domeniu pentru afacerea ta, o să observi că este deja ocupat. Sau poate restaurantul tău are un nume folosit deja pentru alte tipuri de afaceri ceea ce îl va face ușor de confundat.

Brandul_tău.restaurant este o alegere care te scapă de aceste probleme.

Desigur, poți alege extensia .restaurant pentru orice tip de local unde mâncarea este ceea ce te scoate în evidență-  restaurant, catering, street-food, fast-food și multe altele.

Dacă te-am convins și aveai în plan să ai o prezență mai puternică în mediul online, înregistrează propriul domeniu internet .restaurant la un preț promoțional de 22 euro+TVA pentru primul an de utilizare.

Promoția este valabilă până la sfârșitul lunii aprilie 2019.

Domeniu internet .reviews- extensia săptămânii

Te-ai gândit să îți faci un site unde să prezinți produse pe care le-ai testat? Sau poate să îți spui părerea despre jocuri sau programe pentru calculator?

Dacă răspunsul este da, atunci îți sugerez să alegi un domeniu internet care este perfect pentru un website de recenzii – domeniul internet .reviews.

Read More

Cum crești viteza de încărcare a website-ului tău?

De ce se încarcă website-ul greu? Cum îl fac mai rapid?

Sunt două din întrebările care sigur te frământă dacă ai un business online, blog sau orice tip de website.

Poți face website-ul tău să se încarce mai rapid? Răspunsul e simplu – DA.

Read More

Domeniu internet .studio- extensia săptămânii

Ca artist este important să ai un website al cărui nume să se muleze pe profilul activității tale. Atunci când alegi denumirea site-ului cel mai probabil te gândești la domeniul internet .ro sau .com dacă te adresezi comunității internaționale.

Dar, deși aceste domenii internet sunt foarte populare, ai putea alege un alt nume care să arate calitățile și unicitatea creațiilor tale.

Read More

Domeniu internet .ninja – extensia săptămânii

Te-ai gândit să îți faci un site web unde să arăți cât de bune sunt expertiza ta și serviciile pe care le oferi?

Dacă da, atunci extensia .ninja este perfectă pentru website-ul tău.

Read More

Google mărește prețurile G Suite

Google G Suite este folosită în prezent de peste 4 milioane de companii. În ultimii 10 ani Google a adăugat noi unelte și funcționalități la suita de email, colaborare și productivitate. În toată această perioadă prețul nu a fost modificat.

Istoric Google G Suite

Istoric Google G Suite

Read More

Page 1 of 16