Domeniu internet .energy – extensia săptămânii

Subiectul energiei este unul controversat și foarte discutat, în special cel al energiei regenerabile.

Fie că îți dorești să investești în acest tip de energie sau activezi în domenii conexe, astăzi îți propunem extensia .energy.

Citește mai departe

Domeniu internet .cool– extensia săptămânii

Vrei să ieși din tipare, să atragi atenția, să aduci ceva nou. Chiar și numele domeniului tău poate spune asta despre tine dacă alegi .cool!

 

 

Citește mai departe

Domeniu internet .deals– extensia săptămânii

Acestă extensie de domeniu este esențială pentru oricine dorește să se facă remarcat în mediul afacerilor, în special domeniul vânzărilor.

Utilizează .deals pentru a evidenția cele mai bune oferte.

 

 

Citește mai departe

De ce să alegi Magento și găzduire web specializată pentru magazinul tău

Dacă vrei să deschizi un magazin online, cu siguranță printre cele mai recomandate platforme pe care să le utilizezi se va regăsi Magento. Asta pentru că în primul rând este cea mai utilizată platformă open source de creare și gestionare a unui magazin online.

Am structurat articolul în două părți. Mergi direct la partea care te interesează:

  1. De ce să alegi Magento
  2. De ce să alegi web hosting Magento de la Hosterion

Citește mai departe

Domeniu internet .rentals – extensia săptămânii

Indiferent de domeniul tău de activitate, dorești să fii cât mai vizibil pe motoarele de căutare.

De aceea îți recomandăm extensii de nume de domeniu care să exprime cât mai exact specificul afacerii tale.

 

 

Citește mai departe

Domeniu internet .express– extensia săptămânii

Specificul afacerii tale este grija față de clienți și rapiditatea livrării produselor   sau serviciilor comandate de aceștia?

Săptămâna aceasta îți recomandăm extensia .express pentru a exprima cât mai bine angajamentul pe care ți-l asumi față de clienții tăi.

 

Citește mai departe

Noul sistem ROTLD permite înregistrarea domeniilor .ro pe 1 an

În 11 august 2017 ROTLD a anunțat că va introduce taxa anuală de mentenanță pentru domenii .ro începând cu 1 martie 2018.

Domeniile înregistrate pe perioadă “nedeterminată” vor beneficia de o perioadă de minimum 5 ani (de la data înregistrării domeniului) în care nu se va achita taxă de mentenanță.

Citește mai departe

Domeniu internet .biz– extensia săptămânii

Ai o afacere și ești în căutarea unui nume de domeniu inedit? Astăzi îți propunem extensia .biz.

Nu există specificații geografice pentru înregistrarea unui domeniu .biz, extensia fiind deschisă oricui dorește să o folosească în scopuri comerciale.

 

Citește mai departe

Domeniu internet .review – extensia săptămânii

Extensia .review a fost lansată în anul 2015 și se adresează oricui dorește să înregistreze un domeniu prin intermediul căruia să posteze opinii personale sau ratinguri.

 

Citește mai departe

Ghid: Web hostingul pe înțelesul tuturor

Web hostingul își are începuturile în anul 1969, când Thomas Merril și Lawrence Roberts creează prima rețea de calculatoare. Aceasta era formată din trei dispozitive, care sunt astăzi considerate primele hosturi din lume. Este vorba despre 3 calculatoare, unul se află la Institutul de cercetare Stanford, unul la Universitatea din California și unul la Universitatea din Utah.

Anul 1991 aduce o schimbare majoră prin eliminarea restricțiilor  comerciale la nivelul internetului. Libertatea utilizatorilor a crescut și a apărut nevoia de găzduire a site-urilor. Din acest punct web hosting-ul s-a dezvoltat continuu până la varianta actuală, când există în lume peste 1 miliard de site-uri. Dezvoltarea masivă a acestei industrii, de la începuturi și până în zilele noastre, o putem vedea privind imaginea de mai jos cu harta mondială a internetului și web hostingului.

Citește mai departe

Page 1 of 8

Copyright © Hosterion 2017