„Sunteți scumpi (și nu acceptați Bitcoin)”

Am primit pe Google un review de o stea. Nu s-a oprit lumea în loc, dar un review negativ e apăsător, mai ales când te lauzi de câte ori ai ocazia cu review-urile bune (poate știți un hoster care face asta, mie îmi vine unul în minte 🙂). Review-urile negative sunt atât de apăsătoare încât unii antreprenori o iau de-a dreptul razna.

Foto: Emiratele Arabe Unite, @sznbphotography

Domeniu internet .academy – extensia săptămânii

The purpose of education is to replace an empty mind with an open one.

Malcolm Forbes

Pentru persoanele mereu dornice să învețe și să se perfecționeze a fost creat domeniul internet .academy. La cât de multe resurse există acum, în special în mediul online, ar fi păcat să ne limităm doar la informațiile primite în școală, întrucât învățatul nu ar trebui să se oprească odată cu terminarea studiilor.

Domeniu internet .support – extensia săptămânii

Cu toții am întâlnit situații în care ne-am împotmolit în anumite proceduri și am avut nevoie de îndrumări pentru a duce la bun sfârșit ceea ce ne propusesem. Domeniul internet .support poate fi adaptat pentru orice sferă de activitate întrucât nevoia de ajutor există pretutindeni.

Suportul poate fi de diverse feluri: medical, tehnic, financiar etc. Odată cu dezvoltarea internetului s-au modificat și unele metode de acordare a ajutorului.

Domeniu internet .land – extensia săptămânii

Land really is the best art.

Andy Warhol

Domeniul internet .land este adresat afacerilor și persoanelor care se ocupă de terenuri și are scopul de a facilita întâlnirea dintre cerere și ofertă.

Domeniu internet .partners – extensia săptămânii

The strength of the team is each individual member. The strength of each member is the team.

Phil Jackson

Știm cu toții sentimentul plăcut pe care îl avem atunci când ne putem consulta cu un partener în privința unei situații. De multe ori, suntem atât de concentrați pe anumite subiecte, încât putem pierde din vedere unele aspecte. De aceea, implicarea altor persoane ar putea scoate la lumină interpretări la care nu reușeam să ajungem.

Termenul ”partener” îl punem cel mai adesea în expresia ”parteneri de afaceri”, însă nu ar trebui limitat doar la asta. Parteneri există și în alte sensuri: de viață, de călătorii, de joacă.

Domeniu internet .codes – extensia săptămânii

Act first, explain later.

Dan Brown

Codurile, sub diversele lor forme, fac parte din viața noastră cotidiană unde tehnologia are un rol extrem de mare. Fie că vorbim de companii IT sau de coduri promoționale, domeniul internet .codes este sugestiv, ușor de recunoscut și de memorat.

Extensia a apărut în 2014 și este dedicată publicului larg întrucât nu are nicio restricție la înregistrare.

Domeniu internet .link – extensia săptămânii

Domeniul internet .link este adresat site-urilor care își propun să aducă oamenii împreună și să creeze diverse legături.

Extensia poate avea o interpretare în sensul clasic, de legătură propriu-zisă, sau o interpretare în contextul actual al digitalizării, și anume de trimitere către alte pagini web. Este foarte utilă pentru cei preocupați de un anumit subiect, întrucât pot forma comunități și pot accesa paginile relevante pentru interesele lor.

Creștem prețurile de la 15 februarie 2021

Încă din 2004, când am fondat Elvsoft, cum se numea inițial compania, ne-am propus să oferim servicii de găzduire web cu asistență tehnică „umană”, de calitate și la un preț accesibil pentru întreprinzători de toate felurile.

Cred că ne-am îndeplinit cu succes misiunea în cei 17 ani de activitate și continuăm să o facem în fiecare zi. Dovadă sunt notele acordate în recenzii publice (4,9 în 60 de review-uri pe Google si 4,8 în cele 95 de review-uri Facebook), faptul că reușim să răspundem în câteva minute la solicitările clienților telefonice sau prin email și mesajele voastre din fiecare săptămână în care ne spuneți cât de mulțumiți sunteți de serviciile noastre.

Astăzi este unul dintre rarele momente când anunțăm mărirea prețurilor.

Domeniu internet .media – extensia săptămânii

Domeniul internet .media oferă numeroase variante de utilizare. Poate fi folosit cu succes atât de companii sau de analiști media pentru site-urile lor, cât și de persoanele preocupate de acest subiect ce doresc să își expună părerile prin intermediul unui blog.

Termenul ”media” se referă la ramuri precum: jurnalism, film, artă, știri, televiziune. Fiind un domeniu cu multe activități, în 2014 a fost creată și o extensie internet dedicată acestei piețe.

Domeniu internet .direct – extensia săptămânii

După cum sugerează și numele, domeniul internet .direct a fost creat pentru a facilita transmiterea neîntreruptă a informațiilor de la furnizori către clienți și pentru a reduce cât mai mult numărul intermediarilor.

Indiferent de domeniul de activitate, consumatorii se așteaptă întotdeauna ca produsele și serviciile de care au nevoie să ajungă la ei cât mai curând. Totodată, este de dorit ca pe parcursul livrării să se evite, pe cât posibil, încurcăturile.

Cu cât mai mulți actori sunt implicați în acest proces, cu atât cresc șansele apariției unor situații neplăcute.

Page 1 of 26