Web hosting cu LiteSpeed inclus

Moș Crăciun vine mai repede în 2019!

Acum toate pachetele de web hosting ale Hosterion includ, fără costuri suplimentare, LiteSpeed!

LiteSpeed este un software server web comercial care aduce îmbunătățiri semnificative de performanță la încărcarea site-urilor web.

Read More

Domeniu internet .men– extensia săptămânii

Dacă ai o afacere cu produse sau servicii adresate bărbaților, cu siguranță domeniul internet .men este pentru tine. Acesta se numără printre extensiile lansate relativ recent, mai exact în 2015, și vine în sprijinul comunităților de bărbați din întreaga lume.

Read More

Domeniu internet .ski – extensia săptămânii

A pair of skis are the ultimate transportation to freedom.

Warren Miller

Sezonul rece se apropie, iar schiatul reprezintă una dintre primele opțiuni pe care practicanții sporturilor de iarnă o aleg. Domeniul internet .ski a apărut în 2015 pentru iubitorii de adrenalină, în general, și a schiatului, în special.

Read More

Domeniu internet .racing – extensia săptămânii

What’s behind you doesn’t matter.

Enzo Ferrari

Cum la orice competiție doar câștigătorul contează, tot așa și în concurența din mediul online, câștigă doar cel care se face remarcat. Pentru a veni în sprijinul tuturor pasionaților de adrenalină și întreceri, în anul 2015 a apărut extensia internet .racing, care este dedicată curselor de orice fel.

Read More

Nume domenii web gratuite

Value is more expensive than price.

Toba Beta

Dacă ești la început de drum sau încă nu ești dispus să investești bani într-un site, dar vrei să te afirmi în mediul online, sunt câteva țări care oferă domenii internet gratuite.

Avem tendința să devenim suspicioși atunci când ceva, pentru care în mod normal trebuie să plătești, este oferit gratis și credem că trebuie să existe alte interese în spatele acestei acțiuni, care ne vor afecta ulterior.

Read More

Domeniu internet .coffee – extensia săptămânii

The smell of fresh-made coffee is one of the world’s greatest inventions.

Hugh Jackman

Cafeaua este a doua cea mai tranzacționată marfă din lume și se aproximează că se beau peste 2  miliarde de cești într-o singură zi. Reprezentând o asemenea băutură importantă pentru populație, merita să îi fie dedicat un domeniu internet.

.coffee este o extensie relativ nouă, apărută în anul 2014. Aceasta a fost creată pentru a-i aduce în același loc pe toți cei care simt că ziua devine mai ușoară după o cană de cafea.

Read More

Domeniu internet .trade – extensia săptămânii

Price is what you pay. Value is what you get.

Warren Buffett

.trade  a apărut în 2014 cu scopul de a crea un spațiu consolidat adresat comerțului, ajutând atât comercianții cât și consumatorii. Numele extensiei este preluat din limba engleză (”trade” = ”comerț”), fiind specific acestui domeniu de activitate.

Comerțul internațional este una dintre cele mai importante surse de venit pentru țările în curs de dezvoltare și nu numai.

Read More

Domeniu internet .archi extensia săptămânii

Architecture should speak of its time and place, but yearn for timelessness.

Frank Gehry

Începând cu anul 2014 arhitecții au un domeniu internet doar pentru ei, care contribuie la crearea imaginii lor din mediul online. Cu ajutorul extensiei .archi își pot promova serviciile, pot împărtăși cunoștințele și experiențele, ajungând astfel mai ușor la publicul țintă.

Read More

Domeniu internet .baby extensia săptămânii

Like stars are to the sky, so are the children to our world. They deserve to shine!

Chinonye J. Chidolue

Una dintre cele mai noi extensii apărute pe piață, .baby a fost creată în 2017 pentru a veni în sprijinul părinților, organizațiilor și companiilor producătoare de obiecte adresate celor mici.  

Fiind vorba de copii și de atenția foarte mare care li se acordă, părinții caută multe sfaturi prin intermediul internetului și au nevoie de garanția că site-ul unde au ajuns oferă informații corecte. Întrucât nu acceptă ca aceste informații să vină de la oricine, este important ca cei care le oferă să fie profesioniști.

Read More

Business email hosting – un nou serviciu de la Hosterion

Am lansat un nou serviciu pentru companii mici și mijlocii: business email hosting.

Read More

Page 1 of 20