Lună: septembrie 2020

Campanie phishing

Hosterion a fost ținta unui atac cibernetic de tip phishing în cursul zilei de azi.
Atacatorii încearcă impersonarea Hosterion in diferite mail-uri ce fac referire la domenii găzduite în rețeaua noastră. Spre exemplu, s-au trimis mail-uri in care clienții erau notificați că le expiră domeniile. Titlul acestor mail-uri este de forma: ” Numedomeniu.tld – va expira 2020-09-19”.

IMPORTANT:

Ce trebuie să faceți dacă doar ați accesat link-ul din mail?

Schimbați parola contului de client Hosterion de pe hosterion.ro/client.

Ce trebuie să faceți dacă ați furnizat datele cardului? Vă rugăm să urmați acest pas chiar dacă nu s-a efectuat nicio plată!

Anunțați banca emitentă a cardului trimițând un mail către aceasta, iar in CC adăugați adresa de mail ”judiciar@politiaromana.ro” , în care să explicați ce s-a întâmplat și să solicitați: anularea tranzacției, anularea cardului și o cerere de despăgubire din partea băncii.

Domeniu internet .show – extensia săptămânii

Domeniul internet .show a fost creat în 2015 și este adresat lumii spectacolului, fie că vorbim de emisiuni de divertisment, spectacole de teatru, operă sau stand-up comedy.

Domeniu internet .rocks – extensia săptămânii

Pentru a ieși în evidență și a arăta că ești diferit, ce altă metodă mai bună poți alege pentru site-ul tău decât un domeniu internet .rocks? Pe lângă faptul că este ușor de recunoscut și de înțeles în aproape toată țările, domeniul nu are nicio restricție la înregistrare, fiind potrivit pentru cei care nu se identifică cu majoritatea.