Lună: septembrie 2020

Domeniu internet .marketing – extensia săptămânii

Marketing is no longer about the stuff you make, but about the stories you tell.

Seth Godin

Cu toate că marketingul a apărut sub acest nume abia secolul trecut, e foarte posibil ca el, de fapt, să fi existat cu mult timp înainte. M. Baker spunea că: „enigma marketingului constă în faptul că el este una dintre cele mai vechi activități ale omului și totuși este privit ca cea mai recentă dintre disciplinele economice”.

Marketingul este ”arta și știința de a vinde”. Evoluția lui a fost atât de mare încât, în prezent, aproape fiecare companie are un departament dedicat acestuia. Mai mult decât atât, au apărut agenții a căror activitate principală este marketingul, dezvoltându-se astfel o întreagă industrie.

Domeniu internet .exchange – extensia săptămânii

Every man lives by exchanging.

Adam Smith

Domeniul internet .exchange este adresat, în principal, instituțiilor financiare nebancare. Când întâlnim termenul ”exchange” îl asociem aproape automat cu ”schimb valutar”.

Afacerile din această sferă de activitate au un plus dacă folosesc .exchange pentru site-ul lor întrucât le face ușor de recunoscut în mediul online de către clienții care sunt în căutare de astfel de servicii.

Campanie phishing

Hosterion a fost ținta unui atac cibernetic de tip phishing în cursul zilei de azi.
Atacatorii încearcă impersonarea Hosterion in diferite mail-uri ce fac referire la domenii găzduite în rețeaua noastră. Spre exemplu, s-au trimis mail-uri in care clienții erau notificați că le expiră domeniile. Titlul acestor mail-uri este de forma: ” Numedomeniu.tld – va expira 2020-09-19”.

IMPORTANT:

Ce trebuie să faceți dacă doar ați accesat link-ul din mail?

Schimbați parola contului de client Hosterion de pe hosterion.ro/client.

Ce trebuie să faceți dacă ați furnizat datele cardului? Vă rugăm să urmați acest pas chiar dacă nu s-a efectuat nicio plată!

Anunțați banca emitentă a cardului trimițând un mail către aceasta, iar in CC adăugați adresa de mail ”judiciar@politiaromana.ro” , în care să explicați ce s-a întâmplat și să solicitați: anularea tranzacției, anularea cardului și o cerere de despăgubire din partea băncii.

Domeniu internet .show – extensia săptămânii

Domeniul internet .show a fost creat în 2015 și este adresat lumii spectacolului, fie că vorbim de emisiuni de divertisment, spectacole de teatru, operă sau stand-up comedy.

Domeniu internet .rocks – extensia săptămânii

Pentru a ieși în evidență și a arăta că ești diferit, ce altă metodă mai bună poți alege pentru site-ul tău decât un domeniu internet .rocks? Pe lângă faptul că este ușor de recunoscut și de înțeles în aproape toată țările, domeniul nu are nicio restricție la înregistrare, fiind potrivit pentru cei care nu se identifică cu majoritatea.