Lună: iulie 2017

Domeniu internet .party – extensia săptămânii

Te ocupi cu organizarea de evenimente şi sezonul estival ar trebui să fie perioada cea mai aglomerată din agenda ta, însă lumea nu te observă?  Un motiv ar putea fi lipsa promovării online sau promovarea ineficientă a afacerii tale. Astăzi îţi oferim un pont cum să creşti în căutările online: alege un domeniu .party.

Domeniul .co împlinește 7 ani, super-promoție aniversară

La 20 iulie 2010 domeniile .co au devenit disponibile pentru înregistrare de către orice persoană fizică sau juridică din lume. Cu ocazia aniversării a 7 ani de disponibilitate globală ți-am pregătit o super promoție.

Domeniul internet .co

Domeniu internet .eu – extensia săptămânii

Lansată în anul 2005, extensia .eu poate fi înregistrată de persoane fizice sau persoane juridice cu sediul social sau punct de lucru în Uniunea Europeană, Norvegia, Islanda sau Liechtenstein.

Domeniu internet .info – extensia săptămânii

Lansat în anii 1980, sistemul de nume de domenii internet, nu a mai cunoscut nicio dezvoltare până în anul 2001 când şapte noi extensii de domenii au fost lansate pentru a „prelua presiunea” de pe .com.

Domeniu internet .tips – extensia săptămânii

Mergi în concediu și vrei să afli cât mai multe detalii despre destinație, obiceiurile locale, restaurante recomandate, locuri de vizitat? Toate sunt la un click distanță după ce accesezi un motor de căutare. Însă ce faci când rezultatele returnate căutarii sunt de ordinul miilor? Spre care site-uri te orientezi?