Te ocupi cu organizarea de evenimente şi sezonul estival ar trebui să fie perioada cea mai aglomerată din agenda ta, însă lumea nu te observă?  Un motiv ar putea fi lipsa promovării online sau promovarea ineficientă a afacerii tale. Astăzi îţi oferim un pont cum să creşti în căutările online: alege un domeniu .party.

Extensia .party a fost lansată în 2014, nu are restricţii de înregistrare şi este o extensie excelentă pentru promovarea de evenimente.

Alegerea numelui de domeniu nu mai este atât de dificilă acum, când avem la dispoziţie sute de extensii de domenii internet care mai de care mai creative şi sugestive.

Aşadar, dacă te ocupi de organizarea de petreceri pentru firme, petreceri de copii, teambuildinguri, evenimente de club, petreceri private, nu mai sta pe gânduri şi achiziţionează un domeniu .party

Dacă vrei să faci o petrecere mai deosebită pentru prietenii tăi poți să le dedici un site web publicat pe un domeniu .party, mai ales că prețul este atât mic acum. Poți adăuga informații despre petrecere, ținută, cine va participa și cum se ajunge la locul evenimentului. Iar după petrecere vei putea adăuga poze și filme de la față locului.

Iată câteva domenii care sunt libere la momentul publicării acestui articol: mihai.party, maria.party, cristi.party, cristian.party, maia.party, elena.party, rares.party, filp.party.

Party on! 🙂

Vrei să înregistrezi un domeniu .party?

Mergi la înregistrare .party pentru a beneficia de prețul promoțional de doar 3€ + TVA. Promoția este valabilă până la 31.07.2017.

Sau citește mai multe despre domenii .party. Poți vedea și lista completă de domenii.