Lună: iunie 2020

Domeniu internet .run – extensia săptămânii

Running is about finding your inner peace, and so is a life well lived.

Dean Karnazes

Domeniul internet .run a fost creat pentru cei care văd în alergare un mod de viață. Scurtă, ușor de recunoscut și memorat, extensia își propune să adune iubitorii acestui sport din întreaga lume.

Alergarea este cea mai cunoscută și utilizată activitate sportivă, întrucât nu cere decât o pereche bună de încălțăminte și foarte multă dorință. Ca în orice sport, pentru a ajunge ca acesta să facă parte din rutină, e nevoie de voință, disciplină și pasiune.

Domeniu internet .movie – extensia săptămânii

Everything I learned, I learned from the movies.

Audrey Hepburn

Până la sfârșitul lunii iunie poți economisi 218 euro la înregistrarea unui domeniu internet .movie, acesta având un preț promoțional de 31 euro + Tva.

Cinefilii au parte de propriul domeniu internet pentru a se putea bucura împreună de pasiunea pe care o împart. În felul acesta, orice site cu extensia .movie atrage atenția iubitorilor de filme.

Domeniu internet .taxi – extensia săptămânii

Domeniul internet .taxi face parte din extensiile lansate relativ recent, apărând în 2015. Este adresat atât companiilor de taxi, cât și persoanelor ce lucrează individual, ajutându-i să fie remarcați în mediul online.

Într-o lume cu un ritm atât de grăbit, sunt momente în care avem nevoie să ajungem dintr-un loc în altul repede, iar taxiurile sunt cele la care apelăm de cele mai multe ori. Această industrie este într-o continuă dezvoltare și se adaptează permanent la schimbările societății.

Domeniu internet .dance – extensia săptămânii

Dance is the hidden language of the soul.

Martha Graham

Domeniul internet .dance a fost creat pentru a veni în sprijinul a cât mai multor persoane pasionate de dans, care își exteriorizează sentimentele prin mișcări pe ritmul muzicii. Rolul extensiei este de a crea comunități și de a facilita legăturile dintre cei care își doresc să învețe aceste mișcări și profesioniștii care îi pot ajuta.

Domeniu internet .fitness – extensia săptămânii

Strength does not come from physical capacity. It comes from an indomitable will.

Mahatma Gandhi

Domeniul internet .fitness a apărut în anul 2014 și este dedicat celor care își doresc o formă fizică foarte bună. De la instructori sau săli de fitness, până la echipamente și sfaturi de nutriție, extensia .fitness are rolul de a ieși în evidență și a se face remarcată în căutările clienților interesați.