Lună: martie 2020

Domeniu internet .blue – extensia săptămânii

Let the blue sky meet the blue sea and all is blue for a time.

Moncy Barbour

Domeniul internet .blue își propune să transpună emoții pozitive în mediul online întrucât albastrul este asociat cu inspirație, sinceritate, încredere și seninătate. Dacă simți că imaginea ta este legată de aceste aspecte, atunci .blue este alegerea potrivită pentru tine.

Domeniu internet .site – extensia săptămânii

Făcând parte din categoria extensiilor internet ce oferă multe variante deținătorului, .site poate fi folosită în toate domeniile de activitate și de către oricine. Fiind scurtă, sugestivă și memorabilă, poate reprezenta un avantaj în mediul online și te poate ajuta să îți îndeplinești scopurile.

Domeniu internet .money – extensia săptămânii

Many folks think they aren’t good at earning money, when what they don’t know is how to use it.

Frank A. Clark

Resursele financiare au un impact foarte mare asupra vieții fiecăruia dintre noi, de aceea și importanța care li se acordă este una la fel de mare. Ceea ce se străduiesc cei mai mulți oameni să facă este să învețe cum să își managerieze banii, astfel încât să rămână cu economii după achitarea cheltuielilor.

Domeniul internet .money a apărut în anul 2014 și este dedicat site-urilor din domeniul financiar, fie că vorbim de educație, știri, consiliere. Dacă activitatea ta este din această sferă sau, pur și simplu, vrei ca prezența ta din mediul online să fie asociată cu resursele bănești, atunci .money este alegerea perfectă.

Ne auzim de acasă

Pentru sănătatea angajaților noștri, a familiilor angajaților și a celor din jurul nostru, angajații Hosterion vor lucra de acasă începând cu joi, 12 martie 2020.

Domeniu internet .irish – extensia săptămânii

The heart of an Irishman is nothing but his imagination.

George Bernard Shaw

Pentru pasionații de cultura irlandeză și pentru cei care desfășoară afaceri în această țară a fost creată extensia internet .irish. Aceasta a apărut în anul 2015 pentru a sprijini Irlanda și pe toți cei care au interese în privința acestei țări. Având avantajul de a nu prezenta nicio restricție la înregistrare, .irish este adresat tuturor.

Domeniu internet .best – extensia săptămânii

It’s not enough to just do your best. You must continue to improve your best.

Kenneth Wayne Wood

Pentru a ne asigura că ducem la îndeplinire obiectivele stabilite, trebuie să ne descoperim cea mai bună variantă a noastră. Scopul fiecăruia este de a ne asigura că facem tot ce ține de noi pentru a fi cel mai bun, iar acum putem împărtăși această reușită și în mediul online cu ajutorul extensiei .best.

După cum îi zice și numele, domeniul internet .best este doar pentru cei mai buni. Apărut în 2014, acesta nu are nicio restricție și poate fi înregistrat de către orice doritor.