Lună: martie 2021

Domeniu internet .services – extensia săptămânii

You are what you do, not what you say you’ll do.

Carl Gustav Jung

Domeniul internet .services a fost creat pentru a ușura întâlnirea dintre cerere și ofertă în ceea ce privește prestarea serviciilor. Dacă înainte erau necesare îndelungi căutări până la găsirea unui furnizor, cu ajutorul internetului, accesul la informații este la îndemâna oricui acum.

Domeniu internet .training- extensia săptămânii

Leadership and learning are indispensable to each other.

John F. Kennedy

Avantajul domeniului internet .training este că se potrivește în toate profesiile deoarece nevoia de pregătire și perfecționare, atât intelectuală, cât și fizică, este continuă.

Ținând cont că multe dintre aceste activități s-au mutat în mediul online, e foarte important ca site-ul tău să fie ușor de găsit și de utilizat, iar extensia internet să fie potrivită cu temele abordate.

Domeniu internet .press – extensia săptămânii

Freedom of the press is not just important to democracy, it is democracy.

Walter Cronkite

Presa are un impact foarte mare asupra cititorilor, fiind considerată de unii specialiști drept ”a patra putere în stat”. Domeniul internet .press a fost creat în contextul trecerii de la presa tradițională la presa online, cea din urmă devenind astăzi mai populară.

Domeniu internet .boutique – extensia săptămânii

Fashion changes, but style endures.

Coco Chanel

Conform DEX, cuvântul „butic” provine din limba franceză și înseamnă ”Magazin mic și luxos, cu mărfuri, în general de serie mică.” Pentru aceste magazine a fost creat domeniul internet .boutique și este o bună alternativă a cunoscutului .com.

Orice afacere care alege această extensie pentru site-ul său are șanse mai mari ca acesta să fie accesat de publicul căruia i se adresează și compania să fie asociată cu o imagine cochetă și de lux.

Domeniu internet .report – extensia săptămânii

Domeniul internet .report este sugestiv pentru toate activitățile care au în centru rapoartele și publicarea lor. Statisticile fac parte din viața noastră, chiar dacă nu suntem mereu conștienți de acest aspect.

Înainte să achiziționăm un produs sau să alegem un serviciu, căutăm să vedem ce rating are din partea altor cumpărători. De asemenea, toate cercetările și rezultatele obținute în lumea medicinei aduc schimbări în viețile tuturor.

De la diferite studii de piață sau descoperiri, până la aplicații pentru crearea rapoartelor, oricine poate înregistra .report pentru a arăta asocierea dintre activitatea lor și rapoarte.