Lună: decembrie 2020

Domeniu internet .media – extensia săptămânii

Domeniul internet .media oferă numeroase variante de utilizare. Poate fi folosit cu succes atât de companii sau de analiști media pentru site-urile lor, cât și de persoanele preocupate de acest subiect ce doresc să își expună părerile prin intermediul unui blog.

Termenul ”media” se referă la ramuri precum: jurnalism, film, artă, știri, televiziune. Fiind un domeniu cu multe activități, în 2014 a fost creată și o extensie internet dedicată acestei piețe.

Domeniu internet .direct – extensia săptămânii

După cum sugerează și numele, domeniul internet .direct a fost creat pentru a facilita transmiterea neîntreruptă a informațiilor de la furnizori către clienți și pentru a reduce cât mai mult numărul intermediarilor.

Indiferent de domeniul de activitate, consumatorii se așteaptă întotdeauna ca produsele și serviciile de care au nevoie să ajungă la ei cât mai curând. Totodată, este de dorit ca pe parcursul livrării să se evite, pe cât posibil, încurcăturile.

Cu cât mai mulți actori sunt implicați în acest proces, cu atât cresc șansele apariției unor situații neplăcute.

Domeniu internet .digital – extensia săptămânii

Sharing is good, and with digital technology, sharing is easy.

Richard Stallman

Revoluția tehnologică pe care o trăim de la începutul acestui secol a adus schimbări radicale în viețile noastre. Totul a căpătat un alt sens pe măsură ce mijloacele digitale au început să le înlocuiască pe cele clasice.

Din anul 2014 există și extensia internet .digital, care poate fi folosită pentru orice domeniu întrucât avansarea tehnologiei a avut impact asupra fiecărei sfere de activitate.

Cele mai multe companii s-au adaptat acestei schimbări, modificându-și operațiunile într-o măsură mai mică sau mare.

Domeniu internet .golf – extensia săptămânii

Success in this game depends less on strength of body than strength of mind and character.

Arnold Palmer

Golful este un sport a cărui origine este în Scoția, undeva în jurul anului 1500. Primind sprijin regal, acesta a cunoscut o popularitate din ce în ce mai mare în Europa, iar în secolul XIX a fost adoptat și de către țări de pe alte continente.

Având în vedere promotorii lui, golful este un joc caracterizat de eleganță, strategie și autocontrol.

Primul club de golf din România a fost inaugurat în 1929, iar prima lovitură aparține chiar Regelui Ferdinand I. În prezent, există 8 cluburi de golf în țara noastră,  iar în 2004 a luat naștere și Federația Română de Golf.