Lună: ianuarie 2020

Domeniu internet .actor- extensia săptămânii

I only do this because I’m having fun. The day I stop having fun, I’ll just walk away.

Heath Ledger

Filmul și teatrul sunt unele dintre cele mai alese moduri de a petrece timpul liber. Cu toții avem filme care ne-au marcat de-a lungul vieții sau actori preferați cărora vrem să le urmărim activitatea, iar domeniul internet .actor vine în sprijinul nostru. Acesta a apărut în anul 2014 pentru a favoriza legătura dintre comunitatea actorilor și cei care îi apreciază.

Domeniu internet .wiki- extensia săptămânii

Wikipedia is the first place I go when I’m looking for knowledge… or when I want to create some.

Stephen Colber

Termenul ”wiki” provine din limba hawaiiană (înseamnă ”rapid”) și se referă la site-urile care oferă informații rapide despre un anumit subiect și care acceptă colaborări. Extensia internet .wiki a apărut în anul 2014, având rolul de a ușura transmiterea informației.

Domeniu internet .ink- extensia săptămânii

Inking is meditation in liquid form…

Inking is meditation in liquid form…”

Transformă cerneala în artă și site-ul într-un succes cu ajutorul domeniului internet .ink. Numele domeniului provine din limba engleză (”ink”=”cerneală”) și a apărut în anul 2014 , fiind adresat acelor sfere de activitate care folosesc cerneala, atât la propriu cât și la figurat.

Când vorbim despre scris sau desenat, presupunem că există pasiune și imaginație. Fie că vorbim de artiști sau de scriitori, nu s-ar putea realiza nimic frumos fără talent, dăruire și exercițiu.