Inking is meditation in liquid form…

Inking is meditation in liquid form…”

Transformă cerneala în artă și site-ul într-un succes cu ajutorul domeniului internet .ink. Numele domeniului provine din limba engleză (”ink”=”cerneală”) și a apărut în anul 2014 , fiind adresat acelor sfere de activitate care folosesc cerneala, atât la propriu cât și la figurat.

Când vorbim despre scris sau desenat, presupunem că există pasiune și imaginație. Fie că vorbim de artiști sau de scriitori, nu s-ar putea realiza nimic frumos fără talent, dăruire și exercițiu.

Dacă tot se investesc atâtea resurse în acest domeniu de activitate, ar fi păcat să nu se bucure de popularitatea care i se cuvine. Extensia internet .ink are rolul de a scoate în evidență site-ul și de a-i face pe cei interesați să îl acceseze.

Cui i se potrivește domeniul internet .ink?

  • Companiilor producătoare de imprimante și produse complementare. Cele mai multe persoane asociază ”ink” cu cerneala folosită la imprimantă, de aceea această extensie este potrivită și pentru cei care oferă servicii de comercializare și încărcare cartușe.
  • Afacerilor din domeniul tatuajelor. Artiștii tatuatori sunt cei care ridică desenul pe piele la nivel de artă. Dacă ai o afacere care se ocupă de comercializarea produselor specifice acestei activități, în special cerneală, cu siguranță domeniul .ink este cel mai sugestiv și potrivit pentru tine.
  • Cerneala ne duce cu gândul și la scris, de aceea domeniul .ink se adresează celor care comercializează obiecte de scris sau celor care fac diverse review-uri despre aceste produse.
  • Blogurilor. Dacă scrisul este pasiunea ta, atunci îți poți împărtăși experiențele și părerile, ajungând mai ușor la cei interesați de aceleași subiecte.
  • Firmelor care au ”ink” în denumire. Acestea pot adăuga un plus de popularitate site-lui și pot contribui la creșterea numărului de vizitatori.

Neavând nicio restricție la înregistrare, domeniul .ink poate fi înregistrat de orice doritor.

Vrei să înregistrezi un domeniu .ink?

Mergi la înregistrare .ink pentru a beneficia de prețul promoțional de doar 12€ + TVA. Promoția este valabilă până la 31.01.2020.

Sau citește mai multe despre domenii .ink. Poți vedea și lista completă de domenii.