Clienții Hosterion se bucură de performanța, securitatea și facilitățile oferite de serviciul de găzduire WordPress Pro în centrul de date din București. În urma cererilor primite de la cei care folosesc serviciul, am hotărât implementarea lui în centrele de date din străinătate.

De ce să alegi găzduire WordPress Pro?

Un site WordPress poate fi găzduit și pe un pachet obișnuit de găzduire web. Dar dacă îți dorești performanță sporită, securitate suplimentară și unelte de administrare facilă a instalării WordPress, atunci îți recomandăm pachetele de găzduire WordPress Pro.

Descoperă care sunt pe larg beneficiile serviciului WordPress Pro citind articolul „Noile pachete de găzduire WordPress Pro: performanță și securitate”.

WordPress Pro de acum și în Amsterdam, Londra, Dallas

WordPress Pro este de acum disponibil nu doar în București, ci și în Amsterdam, Londra și Dallas. Tot ce trebuie să faci la plasarea comenzii este să alegi centrul de date dorit.

În Amsterdam, site-ul tău se va simți confortabil în centrul de date Equinix AM6. Va fi conectat la mai mulți furnizori importanți de internet, inclusiv Tier 1, și va beneficia de protecție Voxility la atacuri informatice de tip DDOS.

Dallas este un punct destul de central în SUA și astfel este recomandat dacă vizitatorii site-ului tău sunt preponderent din SUA.

Iar dacă vizezi clienți din Marea Britanie, Londra este o alegere potrivită pentru site-ul tău WordPress.

De abia așteptăm să fim gazda WordPress-ului tău pe serverele noastre din lume. 🙂