Lună: septembrie 2019

Domeniu internet .social – extensia săptămânii

Social networks aren’t about Web sites. They’re about experiences.

Mike DiLorenzo

Socializarea din mediul online este rezultatul evoluției tehnologiei și este cea mai utilizată formă de socializare în prezent. Orice companie care urmărește succesul acordă o mare importanță legăturii pe care o stabilește cu clienții în mediul online.

Domeniul internet .social este alegerea perfectă pentru site-urile care îți doresc să fie accesate de cât mai mulți vizitatori, fiind un nume sugestiv și ușor de remarcat.

Read More

Serviciul de web hosting este acum disponibil în Cluj

Serviciul nostru de web hosting este acum disponbil și în Cluj-Napoca, pe lângă București, Amsterdam, Londra, Dallas și Fremont.

Cluj BT Arena în timpul festivalului Untold
Cluj BT Arena în timpul festivalului Untold

Read More

Domeniu internet .top – extensia săptămânii

I have the simplest tastes. I am always satisfied with the best.

Oscar Wilde

Dacă scopul unei persoane este să fie mereu printre cei mai buni, cu siguranță și compania pe care o conduce își propune același lucru. De asemenea, produsele și serviciile pe care le va alege vor fi mereu cele din top, deoarece nu se mulțumește cu puțin.  

Apărând în anul 2014, domeniul internet .top a devenit una dintre cele mai populare extensii și este dedicată acelora care își doresc succesul. Poate fi adaptată în funcție de nevoia fiecăruia și se potrivește oricărei industrii.

Read More