În lumea artistică, în special în industria muzicală, succesul poate fi obținut la atât la nivel individual, cât și la nivel de grup. Sunt trupe muzicale care au reușit să facă istorie și să creeze adevărate trenduri.

Domeniul internet .band a fost creat în anul 2015 și vine în sprijinul artiștilor ca să le ușureze contactul cu fanii și a-i ajuta să mențină o relație apropiată cu toți cei interesați de activitatea lor.

Dacă în trecut era mai greu pentru fani să ia legătura cu vedetele, în prezent această problemă este rezolvată deoarece internetul este ușor de accesat. Orice persoană interesată de un anumit artist îi poate vedea activitatea și evenimentele viitoare la care va participa, astfel încât îl poate susține.

”band” provine din limba engleză și înseamnă ”grup”. Cea mai des întâlnită semnificație a acestui cuvânt o găsim în cazul trupelor muzicale. Ele se pot folosi de un site cu extensia .band ca să fie îți asigure comunicarea din mediul online.

Cu toate că extensia .band ne duce cu gândul la trupe, aceasta nu are nicio restricție la înregistrare și este disponibilă pentru orice doritor. Este potrivită pentru toți cei care activează în domeniul muzical: compozitori, platforme de muzică online, căutătorii de talente, criticilor sau orice pasionat.

Dacă vrei să fii remarcat și să îți creezi un nume în industria muzicală, domeniul . band este cel mai potrivit, fiind un nume scurt, remarcabil și ușor de memorat.

Vrei să înregistrezi un domeniu .band?

Mergi la înregistrare .band pentru a beneficia de prețul promoțional de doar 6€ + TVA. Promoția este valabilă până la 30.09.2019.

Sau citește mai multe despre domenii .band. Poți vedea și lista completă de domenii.