Networking is not about just connecting people. It’s about connecting people with people, people with ideas, and people with opportunities.

Michele Jennae „

.net se numără printre cele mai populare două extensii din lume (alături de .com), fiind creat în anul 1985 și ajungând astăzi la peste 15 milioane de înregistrări. Provine din cuvântul englezesc ”network” și înseamnă ”rețea”, de aceea, la început era utilizat doar de către companiile care se ocupau cu tehnologiile de rețea.

Însuși cuvântul internet provine din alăturarea parțială a două cuvinte: ”interconnected” = interconectat și ”network” = rețea. Asocierea extensiei .net cu internetul a dus la popularitatea acesteia pe măsura ce internetul cunoștea o dezvoltare continuă. Primul nume înregistrat la 01.01.1985 a fost nordu.net.

În viața de zi cu zi este folosit adesea numele ”net” ca o prescurtare pentru internet și, în felul acesta, domeniul .net poate oferi un avantaj oricărui operator de servicii internet, oferindu-i o mai bună promovare și ajutând clienții să știe că sunt în locul potrivit atunci când caută informații.

De asemenea, extensia .net este potrivită pentru orice companie care activează în domeniul tehnologiilor de rețea sau pentru cei care abia intră pe piață, pentru a le asigura că prezența lor în mediul online va fi una remarcată.

Nu are nicio restricție și poate fi înregistrat atât de companii, cât și de persoane pasionate de acest capitol care vor să-și împărtășească ideile și experiențele prin intermediul unui blog.

Profită de acestă săptămână în care domeniul .net are preț promoțional la înregistrare și verifică dacă numele dorit de tine este disponibil.

Vrei să înregistrezi un domeniu .net?

Mergi la înregistrare .net pentru a beneficia de prețul promoțional de doar 6€ + TVA. Promoția este valabilă până la 30.09.2019.

Sau citește mai multe despre domenii .net. Poți vedea și lista completă de domenii.