Lună: februarie 2021

„Sunteți scumpi (și nu acceptați Bitcoin)”

Am primit pe Google un review de o stea. Nu s-a oprit lumea în loc, dar un review negativ e apăsător, mai ales când te lauzi de câte ori ai ocazia cu review-urile bune (poate știți un hoster care face asta, mie îmi vine unul în minte 🙂). Review-urile negative sunt atât de apăsătoare încât unii antreprenori o iau de-a dreptul razna.

Foto: Emiratele Arabe Unite, @sznbphotography

Domeniu internet .academy – extensia săptămânii

The purpose of education is to replace an empty mind with an open one.

Malcolm Forbes

Pentru persoanele mereu dornice să învețe și să se perfecționeze a fost creat domeniul internet .academy. La cât de multe resurse există acum, în special în mediul online, ar fi păcat să ne limităm doar la informațiile primite în școală, întrucât învățatul nu ar trebui să se oprească odată cu terminarea studiilor.

Domeniu internet .support – extensia săptămânii

Cu toții am întâlnit situații în care ne-am împotmolit în anumite proceduri și am avut nevoie de îndrumări pentru a duce la bun sfârșit ceea ce ne propusesem. Domeniul internet .support poate fi adaptat pentru orice sferă de activitate întrucât nevoia de ajutor există pretutindeni.

Suportul poate fi de diverse feluri: medical, tehnic, financiar etc. Odată cu dezvoltarea internetului s-au modificat și unele metode de acordare a ajutorului.

Domeniu internet .land – extensia săptămânii

Land really is the best art.

Andy Warhol

Domeniul internet .land este adresat afacerilor și persoanelor care se ocupă de terenuri și are scopul de a facilita întâlnirea dintre cerere și ofertă.

Domeniu internet .partners – extensia săptămânii

The strength of the team is each individual member. The strength of each member is the team.

Phil Jackson

Știm cu toții sentimentul plăcut pe care îl avem atunci când ne putem consulta cu un partener în privința unei situații. De multe ori, suntem atât de concentrați pe anumite subiecte, încât putem pierde din vedere unele aspecte. De aceea, implicarea altor persoane ar putea scoate la lumină interpretări la care nu reușeam să ajungem.

Termenul ”partener” îl punem cel mai adesea în expresia ”parteneri de afaceri”, însă nu ar trebui limitat doar la asta. Parteneri există și în alte sensuri: de viață, de călătorii, de joacă.