Cu toții am întâlnit situații în care ne-am împotmolit în anumite proceduri și am avut nevoie de îndrumări pentru a duce la bun sfârșit ceea ce ne propusesem. Domeniul internet .support poate fi adaptat pentru orice sferă de activitate întrucât nevoia de ajutor există pretutindeni.

Suportul poate fi de diverse feluri: medical, tehnic, financiar etc. Odată cu dezvoltarea internetului s-au modificat și unele metode de acordare a ajutorului.

Dacă înainte părea greu de crezut, în prezent se pot face terapii online, anumite consultații medicale și se poate primi sprijin fără a fi nevoie de deplasare. Acesta este un mare avantaj pentru că elimină anumite bariere, precum lipsa timpului sau distanța prea mare.

Extensia .support este ușor de recunoscut la nivel internațional și este sugestivă pentru activitatea desfășurată pe site-ul respectiv.

Cine poate înregistra domeniul internet .support?

  • Companiile care au un departament special pentru suportul clienților și vor să îl separe de restul departamentelor. Astfel pot arăta importanța pe care o acordă acestei părți a activității lor. Este un beneficiu pentru ambele tabere, întrucât clienții pot ajunge mai ușor la informațiile de care au nevoie, iar compania câștigă clienți mulțumiți.
  • Asociațiile și fundațiile umanitare. Obiectivul lor este sprijinirea categoriilor defavorizate sau cu diverse probleme. Pentru a-și face cunoscut mesajul și pentru a putea fi găsite de cât mai multe persoane cărora li se adresează, extensia .support le poate aduce mai multe accesări.
  • Centrele de consiliere.
  • Blogurile care își propun să ofere suport urmăritorilor pe diverse subiecte, cum ar fi schimbarea carierei, adaptarea într-o țară nouă sau un nou stil de viață.

Dacă printre activitățile tale se numără îndrumarea și sprijinirea altor persoane, atunci domeniul .support este pentru tine.

Vrei să înregistrezi un domeniu .support?

Mergi la înregistrare .support pentru a beneficia de prețul promoțional de doar 5€ + TVA. Promoția este valabilă până la 28.02.2021.

Sau citește mai multe despre domenii .support. Poți vedea și lista completă de domenii.