Lună: iunie 2017

Domeniu internet .photography – extensia săptămânii

Pentru că astăzi este declarată ziua internațională a aparatelor foto, vă propunem .photography ca extensie a săptămânii.

Extensia .photography a fost lansată în anul 2014 și au fost înregistrate deja aproape 50 000 de domenii, dovadă că fotografia este o meserie răspândită în zilele noastre, nu doar o pasiune. Un studiu ne arată că în prezent, în 3 minute, se fac mai multe fotografii decât s-au facut în întreg secolul al XIX-lea. (sursa)

Dacă ești pasionat de fotografie și vrei să îți faci un site cu această tematică, găsești aici câteva ponturi utile.

Folosirea extensiei .photography îți personalizează indentitatea online, poți fi găsit mai ușor de clienți la o simplă căutare după domeniul de activitate. De exemplu, tastezi site:.photography și vizualizezi toate site-urile care au această extensie, această modalitate de căutare reducând considerabil timpul investit în căutarea prestatorilor de servicii dintr-un anume domeniu.

De asemenea, cu cât numele domeniului este mai scurt cu atât este mai ușor de reținut, deci, în loc de numeletauphotography.com alege numeletau.photography și șansele să rămâi în memoria clienților sunt mai mari.

Infografic: Ghidul intergalactic al domeniilor internet

Când a fost înregistrat primul nume de domeniu internet și care a fost acesta? Când a apărut extensia .ro?

Câte domenii .com sunt acum înregistrate? Dar domenii .ro?

Domeniu internet .live – extensia săptămânii

Trăim în prezent, dorim actualizări în timp real ale informațiilor care ne interesează. Pentru a fi la curent cu tot ce se întamplă, îți propunem un domeniu .live.

Această extensie este potrivită site-urilor de evenimente sportive, culturale, de știri. De asemenea poate fi folosită pentru a anunța promoții, lansări de produse, pariuri, meteo.

Când ne gândim la .live, ne gândim la update în timp real și dinamism.

Un alt înțeles al cuvântului „live” este cel al vieții, al sănătății. De aceea această extensie poate fi asociată cu domeniile medical sau nutriție.

Domeniu internet .delivery – extensia săptămânii

Pe masură ce compania ta crește, dorești să dezvolți și serviciile oferite. Pentru a ajunge mai repede în întâmpinarea nevoilor clienților tăi și a nu depinde de terțe persoane, te gândești să înființezi propriul tău serviciu de livrare.

Cum promovezi pe piață acest serviciu? Cum faci să fii găsit mai ușor pe motoarele de căutare?

Săptămâna aceasta îți propunem extensia .delivery!

Cine poate achiziționa un domeniu .delivery?

Noi ne-am gândit la: restaurante care livrează la domiciliu, servicii de transfer de la/la aeroport, florării, firme care comercializează produse de birotică, magazine online, persoane juridice care au ca obiect de activitate prestare servicii mutare mobilier sau alte bunuri.

În era tehnologiei orice poate fi comandat online și apoi livrat la domiciliu.

Dacă încă nu te-am convins să achiziționezi un domeniu .delivery, îți spunem că acum este și la ofertă!

Web hosting de la Hosterion, 9 beneficii mai puțin cunoscute

lego excavator

După ce am văzut care sunt cele mai importante trei calități ale unui serviciu de web hosting, îți propun astăzi să trecem în revistă nouă beneficii mai puțin cunoscute ale serviciului de web hosting oferit de Hosterion.

Cele mai vizibile avantaje care vin cu serviciul nostru de web hosting includ certificate SSL gratuite, uptime 99,9%, migrare gratuită și altele. Mai jos voi detalia unele dintre aceste avantaje și voi prezenta câteva mai puțin vizibile.

Domeniu internet .clinic – extensia săptămânii

Extensia .clinic facilitează construirea unui brand online pentru serviciile de sănătate.  Permite clinicilor să înregistreze un domeniu care se potrivește exact cu numele clinicii și facilitează identificarea site-urilor care sunt legate de asistență medicală.

Oricine poate înregistra un domeniu .clinic. Recomandăm această extensie pentru clinici medicale, centre de îngrijire, spitale veterinare, cabinete medicale private sau furnizori aparatură medicală sau furnizori servicii medicale ar fi doar câteva exemple.

 

Domeniu internet .credit – extensia săptămânii

Doreşti să înregistrezi un domeniu dar numele de domeniu .com pe care îl doreai este de mult luat? Noroc cu noile extensii care te ajută să îţi denumeşti domeniul astfel încât informaţii cum ar fi obiectul activităţii tale să ajungă mult mai repede la vizitatorii virtuali.

Astăzi vă prezentăm extensia .credit.

Aceasta a fost creată în anul 2014 pentru a folosi ca suport industriei bancare şi altor tipuri de societăti care au ca obiect vânzarea sau intermedierea de credite.