Lună: august 2019

Domeniul internet .science – extensia săptămânii

Science is the poetry of reality.

Richard Dawkins

Rolul extrem de important pe care îl ocupă știința în dezvoltarea societății nu are nevoie de argumentare, existând o strânsă legătură între gradul de avansare a științei și evoluția societății.

Apărută în 2013, extensia .science este dedicată științei, fiind sugestivă și ușor de memorat, oferind totodată un loc dedicat și ușor accesibil tuturor persoanelor preocupate de acest subiect.

Domeniul internet .toys – extensia săptămânii

We don’t really grow up. Our toys change with time.

Nitya Prakash

Jucăriile au un rol important în viața copiilor, ajutându-i să-și dezvolte imaginația și personalitatea. Prin joacă, ei învață totul mult mai ușor, întrucât nu simt obligația de a învăța, ci tratează totul ca pe un joc.

Dacă ai o afacere în industria jucăriilor, domeniul .toys este alegerea potrivită pentru site-ul tău. Fie că vorbim despre magazine, fabrici sau, pur și simplu, pasionații de jucării, imaginea pe care o afișezi online contribuie la decizia pe care o ia clientul.

Domeniu internet .poker- extensia săptămânii

Poker is not a game of cards played with other people. It is a game of people played with cards.

Poker-ul este un adevărat fenomen ce a depășit granițele unui simplu joc între prieteni. Cu ajutorul internetului a devenit accesibil tuturor, iar popularitatea i se datorează și faptului că nu se rezumă doar la noroc, ci presupune și pricepere.

Domeniul internet .poker a apărut în 2015 întrucât s-a considerat că acest joc merită o extensie care să-i poarte numele, ținând cont de amploarea pe care a luat-o în ultimii ani.

Domeniu internet .pet – extensia săptămânii

Pets are humanizing. They remind us we have an obligation and responsibility to preserve and nurture and care for all life.

James Cromwell

Dragostea pentru animalele de companie nu este ceva nou, iar afacerile în acest domeniu sunt într-o continuă dezvoltare. Domeniul internet .pet a fost creat în 2015 pentru comunitatea iubitorilor de animale.