Science is the poetry of reality.

Richard Dawkins

Rolul extrem de important pe care îl ocupă știința în dezvoltarea societății nu are nevoie de argumentare, existând o strânsă legătură între gradul de avansare a științei și evoluția societății.

Apărută în 2013, extensia .science este dedicată științei, fiind sugestivă și ușor de memorat, oferind totodată un loc dedicat și ușor accesibil tuturor persoanelor preocupate de acest subiect.

Știința este într-o continuă dezvoltare, punându-se un mare accent pe cercetări și studii. Descoperirile făcute sunt importante pentru întreaga populație întrucât pot influența calitatea vieții. De aceea, accesul la aceste informații trebuie să fie facil.

Fie că vorbim de cursuri specializate, locuri de muncă, sau orice alte produse și servicii din jurul științei, prin intermediul internetului se pot împărtăși cunoștințele, experiențele și descoperirile. Domeniul .science este prima și cea mai potrivită alegere pentru cei care activează sau sunt pasionați de acest subiect.

Ținând cont de importanța  pe care o are evoluția științei, persoanele care dețin informații nu pot risca să le transmită într-un mod eronat, deoarece credibilitatea este cea care face diferența.  

Pentru a ajuta vizitatorii să fie siguri că se află în locul potrivit și pentru a avea convingerea că informațiile sunt oferite de persoane avizate și de profesioniști, domeniul .science este adresat organizațiilor, oamenilor de știință, instituțiilor de învățământ specializate, companiilor producătoare din această industrie și oricui este pasionat de știință. Neavând vreo restricție, poate fi înregistrat de oricine.

Asigură-te că site-ul tău va fi remarcat și ținut minte de către vizitatori, prin alegerea unui domeniu .science. În acest fel, oferi siguranța unei informări corecte.

Vrei să înregistrezi un domeniu .science?

Mergi la înregistrare .science pentru a beneficia de prețul promoțional de doar 9€ + TVA. Promoția este valabilă până la 31.08.2019.

Sau citește mai multe despre domenii .science. Poți vedea și lista completă de domenii.