We don’t really grow up. Our toys change with time.

Nitya Prakash

Jucăriile au un rol important în viața copiilor, ajutându-i să-și dezvolte imaginația și personalitatea. Prin joacă, ei învață totul mult mai ușor, întrucât nu simt obligația de a învăța, ci tratează totul ca pe un joc.

Dacă ai o afacere în industria jucăriilor, domeniul .toys este alegerea potrivită pentru site-ul tău. Fie că vorbim despre magazine, fabrici sau, pur și simplu, pasionații de jucării, imaginea pe care o afișezi online contribuie la decizia pe care o ia clientul.

Extensia a fost creată în 2014 și este adresată tuturor iubitorilor de jucării. Este scurtă, sugestivă, ușor de memorat și oferă o mare oportunitate deținătorilor site-urilor de a fi remarcați.

.toys nu are nicio restricție la înregistrare și poate fi utilizat atât de companii, cât și de către orice persoană preocupată de acest subiect. Fie că vorbim de bloguri pentru review-uri sau de site-ul de prezentare al unei firme, domeniul .toys are scopul de a atrage atenția asupra activității  și de a informa vizitatorii că sunt în locul potrivit.

Cui se adresează domeniul .toys?

  • Magazinelor de jucării. Părinților care sunt în căutare de cadouri pentru copii, cu siguranță un site a cărui extensie este .toys le atrage atenția. În această sferă de activitate este nevoie să te faci cunoscut, pentru a te diferenția de concurență și a fi în avantaj.
  • Fabricilor. Pentru a putea transmite persoanelor preocupate toate informațiile de care au nevoie, precum și faptul că jucăriile respectă toate standardele de calitate și siguranță, mediul online este un bun instrument, astfel încât informația să ajungă la cât mai multă lume.
  • Blogurilor. Cum poți să împărtășești mai bine pasiunea ta pentru jucării altfel decât alegând un domeniu .toys pentru blogul tău? Adăugând acest domeniu, nu mai este nevoie de prezentarea preocupării tale, fiind repede înțeleasă.
  • Companiilor care au și secțiunea jucării. Este potrivit pentru a diferenția jucăriile de restul produselor.
  • Pentru firmele a căror denumire include cuvântul toys această extensie este alegerea perfectă.

Vrei să înregistrezi un domeniu .toys?

Mergi la înregistrare .toys pentru a beneficia de prețul promoțional de doar 8€ + TVA. Promoția este valabilă până la 31.08.2019.

Sau citește mai multe despre domenii .toys. Poți vedea și lista completă de domenii.