Poker is not a game of cards played with other people. It is a game of people played with cards.

Poker-ul este un adevărat fenomen ce a depășit granițele unui simplu joc între prieteni. Cu ajutorul internetului a devenit accesibil tuturor, iar popularitatea i se datorează și faptului că nu se rezumă doar la noroc, ci presupune și pricepere.

Domeniul internet .poker a apărut în 2015 întrucât s-a considerat că acest joc merită o extensie care să-i poarte numele, ținând cont de amploarea pe care a luat-o în ultimii ani.

Cu toate că se numește ”joc”, poker-ul înseamnă totodată și o afacere. De la turneele organizate online și sălile de joc, până la site-urile de știri sau cele ale brandurilor care comercializează accesorii, firmele care activează în această industrie sunt tot mai multe.

Ținând cont de faptul că popularitatea acestui joc a crescut tocmai datorită internetului, preocuparea pentru promovarea online este una foarte mare. Orice persoană sau companie care are legătură cu acest domeniu are nevoie să fie remarcată pentru a deveni cunoscută și pentru a avea succes.

Domeniul internet .poker este alegerea perfectă pentru toate activitățile legate de poker și transmite tot ce are nevoie vizitatorul să știe de la început, și anume faptul că se află în locul potrivit.

Cine poate înregistra un domeniu internet .poker?

  • Jucătorii de poker;
  • Organizatorii de turnee;
  • Paginile web pentru jocul online;
  • Cursuri de poker și site-uri de știri din acest domeniu;
  • Brandurile care comercializează accesorii potrivite acestui joc;
  • Pasionații de poker, care vor să împărtășească cunoștințele și experiențele lor.

Vrei să înregistrezi un domeniu .poker?

Mergi la înregistrare .poker pentru a beneficia de prețul promoțional de doar 12€ + TVA. Promoția este valabilă până la 31.08.2019.

Sau citește mai multe despre domenii .poker. Poți vedea și lista completă de domenii.