Pets are humanizing. They remind us we have an obligation and responsibility to preserve and nurture and care for all life.

James Cromwell

Dragostea pentru animalele de companie nu este ceva nou, iar afacerile în acest domeniu sunt într-o continuă dezvoltare. Domeniul internet .pet a fost creat în 2015 pentru comunitatea iubitorilor de animale.

Animalele de companie sunt cele care fac viața mai frumoasă, prin afecțiunea lor, însă acestea au nevoie și de multă atenție. Cu siguranță, copiii sunt cei mai încântați atunci când vine vorba de adoptarea unui animal de companie în familie.

Firmele care activează în această sferă de activitate își pot crește popularitatea în mediul online, alegând un domeniu .pet pentru site-ul lor. Persoanele interesate de informații privind produsele și serviciile adresate animalelor de companie, cu siguranță vor avea mai multă încredere într-un site cu extensia .pet și vor ști că sunt în locul potrivit.

Când vine vorba de îngrijirea și sănătatea animalelor, iubitorii acestora acordă foarte multă atenție alegerii produselor. Brandurile se pot diferenția prin calitatea pe care o oferă, dar este nevoie și de promovare pentru a ajunge la publicul țintă. Prin intermediul site-ului își pot face cunoscute produsele și serviciile oferite, asigurându-le vizitatorilor profesionalism și siguranță.

Cine poate înregistra un domeniu internet .pet?

Persoanele pasionate de animale, în general, și de animale de companie, în special, pot alege domeniul ,pet pentru blogul lor, în cazul în care vor să împărtășească experiențele și cunoștințele acumulate.

Când vine vorba de companiile din această industrie, .pet este alegerea ideală pentru promovarea online. Este un nume scurt, sugestiv și ușor de memorat și se potrivește tuturor produselor și serviciilor adresate animalelor.

Domeniul .pet este adresat clinicilor veterinare astfel încât cei care au nevoie de un medic pentru animalele lor, să găsească mai ușor informațiile.

Vrei să înregistrezi un domeniu .pet?

Mergi la înregistrare .pet pentru a beneficia de prețul promoțional de doar 5€ + TVA. Promoția este valabilă până la 31.08.2019.

Sau citește mai multe despre domenii .pet. Poți vedea și lista completă de domenii.