Lună: iulie 2019

Domeniu internet .club – extensia săptămânii

You can’t wait for inspiration. You have to go after it with a club.

Jack London

Cluburile sunt înființate cu scopul de a reuni oamenii care împart aceleași pasiuni și interese. De la cluburi de socializare, de sănătate, de sport până la cluburi de copii, de șah sau de noapte, acestea se găsesc peste tot.

Domeniul .club a fost lansat în 2014 pentru a aduce împreună persoanele preocupate de aceleași lucruri. În mai puțin de 3 săptămâni de la lansare au fost înregistrate peste 60.000 de astfel de domenii. Acesta poate fi înregistrat de către oricine, neavând vreo restricție și este adresat cluburilor, grupurilor, asociaților de fani.

Domeniu internet .tattoo – extensia săptămânii

Tattoos give us the inspiration to be ourselves.

Anthony T.Hincks

Tatuajul reprezintă o formă de artă întâlnită încă din cele mai vechi timpuri, a cărei popularitate este în creștere. Nu vorbim doar despre un simbol pe piele, ci și despre semnificația pe care o are pentru fiecare persoană. Fie că reprezintă amintiri, credințe, idealuri, pasiuni sau alte motive, fiecare tatuaj spune o poveste. 

Domeniu internet .news – extensia săptămânii

It’s great being a journalist, because our office is the world.

Rebecca Aguilar

Știrile au un rol important în viața noastră deoarece ne țin conectați la evenimentele din întreaga lume. Domeniul .news a fost creat pentru industria știrilor cu scopul de a facilita legătura dintre cei care caută informații și cei care le oferă.

Bit de la Hosterion face echipă cu BitNinja pentru siguranța cetățenilor clienți ai serviciului de găzduire web

Domeniu internet .space – extensia săptămânii

The stars will never be won by little minds; we must be big as space itself.

ROBERT A. HEINLEIN

Construiește un loc în care să îți explorezi imaginația, alegând un domeniu internet .space pentru site-ul tău. Neavând nicio restricție la înregistrare, acest domeniu este un sprijin pentru mințile creative care vor să valorifice posibilitățile oferite de mediul online.

Domeniu internet .party – extensia săptămânii

Trăim nenumărate momente ce merită sărbătorite și ne dorim ca fiecare petrecere să fie memorabilă. Apelăm la organizatorii de evenimente deoarece ei pot să ne transforme ideile în realitate și ne pot ajuta să avem evenimente de neuitat.

Dacă faci parte din categoria celor care se ocupă cu organizarea de evenimente, vino în întâmpinarea clienților și alege un domeniu .party. Acesta este adresat celor care știu cât de importante sunt detaliile atunci când vine vorba de planificare și organizare.