The stars will never be won by little minds; we must be big as space itself.

ROBERT A. HEINLEIN

Construiește un loc în care să îți explorezi imaginația, alegând un domeniu internet .space pentru site-ul tău. Neavând nicio restricție la înregistrare, acest domeniu este un sprijin pentru mințile creative care vor să valorifice posibilitățile oferite de mediul online.

.space a apărut în 2014 cu scopul de a fi un refugiu pentru persoanele cu imaginație și de a-i ajuta să-și promoveze ideile și să-și împărtășească pasiunile. Totodată, domeniul .space este adresat tuturor persoanelor și companiilor care au ca interes principal astronomia.

Când auzim despre spațiu, avem tendința să ne gândim la spațiu cosmic, însă poate reprezenta și spațiul personal, individual, în care fiecare ne putem manifesta dorințele, ideile și opiniile.

Oricine are nevoie de spațiul său, iar extensia .space este ideală pentru a-ți face simțită prezența în mediul online și pentru a fi remarcat. Prin intermediul unui site cu extensia .space transmiți vizitatorului ideea că se află în spațiul tău și creezi o legătură mai mult decât formală.

Cine poate înregistra un domeniu .space?

Dacă ești artist, fotograf, freelancer, scriitor, designer și ești în căutarea unui domeniu care inspiră creativitate, domeniul .space este alegerea potrivită. Acesta transmite ideea de apropiere prin împărțirea spațiului personal, chiar dacă apropierea are loc pe internet, prin intermediul unui blog în care ne dezvăluim gândurile, planurile și experiențele.

Orice companie sau persoană care este preocupată de astronomie sau desfășoară activități legate de această ramură poate opta pentru extensia .space, oferind credibilitate și fiind ușor de găsit de către cei interesați.

Ținând cont de faptul că nu are nicio restricție, domeniul .space poate fi înregistrat de către oricine care vrea să împărtășească pasiunile lui, punând la dispoziția vizitatorilor spațiul pe care și l-a delimitat în mediul online.

Vrei să înregistrezi un domeniu .space?

Mergi la înregistrare .space pentru a beneficia de prețul promoțional de doar 6€ + TVA. Promoția este valabilă până la 31.07.2019.

Sau citește mai multe despre domenii .space. Poți vedea și lista completă de domenii.