Trăim nenumărate momente ce merită sărbătorite și ne dorim ca fiecare petrecere să fie memorabilă. Apelăm la organizatorii de evenimente deoarece ei pot să ne transforme ideile în realitate și ne pot ajuta să avem evenimente de neuitat.

Dacă faci parte din categoria celor care se ocupă cu organizarea de evenimente, vino în întâmpinarea clienților și alege un domeniu .party. Acesta este adresat celor care știu cât de importante sunt detaliile atunci când vine vorba de planificare și organizare.

.party a apărut în 2014 și este un nume sugestiv pentru cei interesați să găsească mai ușor informațiile potrivite, facilitând întâlnirea dintre organizatorii de petreceri și doritorii de distracție.

Concurența în industria organizării evenimentelor este din ce în ce mai mare, motiv pentru care se acordă o atenție sporită promovării online. Cei mai mulți dintre noi folosesc internetul pentru a căuta informații pentru planificarea unei petreceri, iar un site a cărui extensie este .party, cu siguranță, ne va atrage atenția.

De ce să înregistrezi un domeniu .party?

În primul rând, dacă activitatea ta sau a companiei este organizarea petrecerilor, fără îndoială, domeniul .party este pentru tine. Fie că vorbim de petreceri private, de copii, de burlăcie, de absolvire, teambuilding-uri,etc, tot mai multe persoane încearcă să scape de grija organizării și aleg pe cineva priceput să facă asta în locul lor. Cu un domeniu .party poți ajunge mai ușor la publicul țintă și te poți face cunoscut mai ușor.

Extensia .party este adresată și companiilor care comercializează produse și servicii pentru petreceri, cum ar fi: costume, decorațiuni, închirieri săli, servicii foto-video, sau oricui este preocupat de acest subiect.

Vrei să înregistrezi un domeniu .party?

Mergi la înregistrare .party pentru a beneficia de prețul promoțional de doar 5€ + TVA. Promoția este valabilă până la 31.07.2019.

Sau citește mai multe despre domenii .party. Poți vedea și lista completă de domenii.