Lună: noiembrie 2019

Domeniu internet .ski – extensia săptămânii

A pair of skis are the ultimate transportation to freedom.

Warren Miller

Sezonul rece se apropie, iar schiatul reprezintă una dintre primele opțiuni pe care practicanții sporturilor de iarnă o aleg. Domeniul internet .ski a apărut în 2015 pentru iubitorii de adrenalină, în general, și a schiatului, în special.

Domeniu internet .racing – extensia săptămânii

What’s behind you doesn’t matter.

Enzo Ferrari

Cum la orice competiție doar câștigătorul contează, tot așa și în concurența din mediul online, câștigă doar cel care se face remarcat. Pentru a veni în sprijinul tuturor pasionaților de adrenalină și întreceri, în anul 2015 a apărut extensia internet .racing, care este dedicată curselor de orice fel.

Nume domenii web gratuite

Value is more expensive than price.

Toba Beta

Dacă ești la început de drum sau încă nu ești dispus să investești bani într-un site, dar vrei să te afirmi în mediul online, sunt câteva țări care oferă domenii web gratuite.

Avem tendința să devenim suspicioși atunci când ceva, pentru care în mod normal trebuie să plătești, este oferit gratis și credem că trebuie să existe alte interese în spatele acestei acțiuni, care ne vor afecta ulterior.

Domeniu internet .coffee – extensia săptămânii

The smell of fresh-made coffee is one of the world’s greatest inventions.

Hugh Jackman

Cafeaua este a doua cea mai tranzacționată marfă din lume și se aproximează că se beau peste 2  miliarde de cești într-o singură zi. Reprezentând o asemenea băutură importantă pentru populație, merita să îi fie dedicat un domeniu internet.

.coffee este o extensie relativ nouă, apărută în anul 2014. Aceasta a fost creată pentru a-i aduce în același loc pe toți cei care simt că ziua devine mai ușoară după o cană de cafea.

Domeniu internet .trade – extensia săptămânii

Price is what you pay. Value is what you get.

Warren Buffett

.trade  a apărut în 2014 cu scopul de a crea un spațiu consolidat adresat comerțului, ajutând atât comercianții cât și consumatorii. Numele extensiei este preluat din limba engleză (”trade” = ”comerț”), fiind specific acestui domeniu de activitate.

Comerțul internațional este una dintre cele mai importante surse de venit pentru țările în curs de dezvoltare și nu numai.