What’s behind you doesn’t matter.

Enzo Ferrari

Cum la orice competiție doar câștigătorul contează, tot așa și în concurența din mediul online, câștigă doar cel care se face remarcat. Pentru a veni în sprijinul tuturor pasionaților de adrenalină și întreceri, în anul 2015 a apărut extensia internet .racing, care este dedicată curselor de orice fel.

Mediul online este locul unde se desfășoară cea mai mare parte din promovarea unei companii, de aceea, dacă este utilizat în mod corect poate aduce multe beneficii.

.racing este o extensie inovativă și revoluționară și este adresată tuturor părților implicate într-o cursă, atât concurenți sau agenții, cât și spectatori.

Cine poate înregistra domeniul internet .racing?

Nu are nicio restricție la înregistrare, așa că orice persoană sau companie implicată în comunitatea curselor poate alege extensia .racing pentru a-și face simțită prezența în mediul online. Fie că vorbim de curse de mașini, de cai, de biciclete, de atletism, etc, domeniul .racing este destinat acestor tipuri de activități.

Credibilitatea este una dintre cele mai importante caracteristici când vine vorba de internet, tocmai din cauză că oricine poate transmite informații, iar pentru vizitatori este esențial să știe că ceea ce citesc este oferit de profesioniști. Exact asta face .racing pentru toți cei implicați, îi ajută să transmită cititorilor că se aflăt în locul potrivit.

Concurenții și echipele lor pot ține mai ușor legătura cu fanii prin intermediul unui site și pot face toate anunțurile necesare, pentru ca cei interesați să nu piardă nicio informație.

Agențiile din acest domeniu transmit încredere și profesionalism dacă aleg extensia .racing pentru site-ul lor, iar spectatorii își pot crea comunități în care să împărtășească idei și experiențe.

Dacă vrei să te afirmi în mediul online și să te clasifici pe primele locuri în căutările pe internet, alege domeniul .racing pentru a ajunge la toți cei pasionați de curse.

Vrei să înregistrezi un domeniu .racing?

Mergi la înregistrare .racing pentru a beneficia de prețul promoțional de doar 9€ + TVA. Promoția este valabilă până la 30.11.2019.

Sau citește mai multe despre domenii .racing. Poți vedea și lista completă de domenii.