Lună: mai 2020

Domeniu internet .pizza – extensia săptămânii

I love pizza, meaning: Even when I’m in the middle of eating pizza, I wish I were eating pizza.

Jandy Nelson

Înregistrarea unui domeniu internet .pizza costă în mod obișnuit 46 euro +Tva, dar în această săptămână prețul înregistrării este doar 10 euro +Tva.

Pizza este una dintre cele mai populare mâncăruri din lume, chiar dacă inițial era considerată mâncarea oamenilor săraci din Napoli. La începutul secolului XX devine cunoscută în America, iar ulterior tot mai multe popoare încep să o consume.

Domeniu internet .vin – extensia săptămânii

Accept orice filozofie, dacă e stropită de un vin bun.

Valeriu Butulescu

Domeniul internet .vin a fost creat pentru iubitorii acestei băuturi și pentru cei care au afaceri, cum ar fi: cramele, podgoriile sau magazinele care comercializează vin. Scopul domeniului este să ajute producătorul să iasă în evidență în mediul online, dar și să ajute consumatorii să găsească site-urile potrivite nevoilor lor.

Domeniu internet .army – extensia săptămânii

The true soldier fights not because he hates what is in front of him, but because he loves what is behind him.

G.K. Chesterton

Domeniul internet .army este adresat atât celor implicați direct în armată care doresc să-și împărtășească experiențele, cât și celor din afară care vor să își arate respectul pentru această categorie.

Domeniu internet .works – extensia săptămânii

Hard work beats talent when talent fails to work hard.

Kevin Durant

Domeniul internet .works se adresează celor care vor să își promoveze creația, fie că vorbim despre produse sau despre idei.

Extensia este sugestivă, remarcabilă, nu are restricții la înregistrare și este potrivită pentru site-urile a căror activitate principală este munca, atât intelectuală, cât și fizică.