Domeniu internet .works – extensia săptămânii

Hard work beats talent when talent fails to work hard.

Kevin Durant

Domeniul internet .works se adresează celor care vor să își promoveze creația, fie că vorbim despre produse sau despre idei.

Extensia este sugestivă, remarcabilă, nu are restricții la înregistrare și este potrivită pentru site-urile a căror activitate principală este munca, atât intelectuală, cât și fizică.

Când vine vorba de munca fizică, în special în cazul firmelor de construcții, încrederea și seriozitatea sunt cele mai importante aspecte. Fiind investiții mari de cele mai multe ori, clienții se documentează mult înainte de a face o alegere.

Dacă activezi în acest domeniu, asigură-te că transmiți toate informațiile necesare astfel încât să te diferențiezi de concurență și să dai dovadă de profesionalism.

În cazul muncii intelectuale, originalitatea este foarte căutată, dar este strâns legată de popularitate. Dacă ideile tale nu reușesc să ajungă la persoanele interesate, munca ta nu poate fi apreciată la adevărata ei valoare. Asigură-te că folosești internetul în avantajul tău și construiește-ți un site care să fie ușor de găsit și de utilizat.

Cine poate înregistra domeniul internet .works?

 • Site-urile care au ca obiect de activitate recrutarea angajaților și firmele specializate în resurse umane, întrucât .works se adresează publicului interesat de forța de muncă și atrage atenția asupra activității companiei.
 • Artiștii care vor să își facă operele cunoscute, promovându-și munca. Totodată .works poate fi ales și de către muzee pentru a aduce în atenția publicului diferite galerii de artă și expoziții.
 • Inginerii în construcții și firmele din acest domeniu dau dovadă de profesionalism și au doar de câștigat dacă potențialii clienți își fac o impresie bună despre ei încă de la început. Pot folosi site-ul pentru a posta diferite recenzii ale clienților actuali pentru a-i convinge și pe cei potențiali.
 • Companiile producătoare de mașinării și echipamente care înlocuiesc munca fizică.
 • Forumurile unde se dezbat idei despre munca dintr-o anumită țară sau dintr-un anumit domeniu pot folosi .works pentru a fi mai ușor găsite de către cei interesați.

Vrei să înregistrezi un domeniu .works?

Mergi la înregistrare .works pentru a beneficia de prețul promoțional de doar 6€ + TVA. Promoția este valabilă până la 31.05.2020.

Sau citește mai multe despre domenii .works. Poți vedea și lista completă de domenii.

Pagina anterioară

Domeniu internet .uno – extensia săptămânii

Pagina următoare

Domeniu internet .army – extensia săptămânii

 1. Nu stiam de acest domeniu, dar pare o idee destul de buna! Multumesc pentru informatie!

 2. Foarte util, nu avem nici o ideie pentru ce se foloseste domainul works.

 3. amcumparat

  Am cumparat un astfel de domeniu pentru o firma de montat aparate de aer conditionat si pare sa aiba un impact destul de mare asupra clientilor.

 4. interesant, nici nu stiam ca exista asemenea extensie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *