The true soldier fights not because he hates what is in front of him, but because he loves what is behind him.

G.K. Chesterton

Domeniul internet .army este adresat atât celor implicați direct în armată care doresc să-și împărtășească experiențele, cât și celor din afară care vor să își arate respectul pentru această categorie.

Nu oricine are trăsăturile necesare pentru a face parte din armată, întrucât e nevoie de mult curaj și pasiune să poți lupta pentru țară și să fii dispus să faci foarte multe sacrificii. Deși în țara noastră serviciul militar nu mai este obligatoriu din 2007, există mulți doritori care se înrolează voluntar.

Cine poate înregistra domeniul internet .army?

Site-urile dedicate eroilor de război care și-au sacrificat viața pentru scopul în care credeau. Acești eroi nu trebuie uitați, iar internetul este un mod ideal de a transmite informații care pot fi păstrate foarte mult timp și care pot să ajungă la cât mai multe generații.

Tot internetul poate veni în sprijinul eroilor, în viață încă, să se reîntâlnească unii cu alții. Cu ajutorul domeniului .army se pot crea diverse forumuri sau comunități online pentru a facilita întâlniri între cei care au luat parte la aceleași bătălii, întâlniri care altfel ar fi mai greu de realizat.

Veteranii de război sau familiile lor care doresc să împărtășească experiențele trăite, atât momentele fericite și pline de mândrie, cât și cele triste și emoționante. Fiecare povestire ne ajută, pe noi civilii, să înțelegem câtuși de puțin ce se întâmplă în aceste familii și cum le schimbă armata viețile.

Pasionații de istorie au șansa să fie remarcați mai ușor dacă aleg .army pentru site-ul lor, fiind o extensie sugestivă și memorabilă, iar la înregistrare nu are nicio restricție.

Arată-ți recunoștința și respectul pentru cei care, prin prisma patriotismului, își riscă viața pentru a apăra țara și adu-le un omagiu celor care au luptat până la capăt, iar domeniul internet .army te poate ajuta în acest sens.

Vrei să înregistrezi un domeniu .army?

Mergi la înregistrare .army pentru a beneficia de prețul promoțional de doar 13€ + TVA. Promoția este valabilă până la 31.05.2020.

Sau citește mai multe despre domenii .army. Poți vedea și lista completă de domenii.