Accept orice filozofie, dacă e stropită de un vin bun.

Valeriu Butulescu

Domeniul internet .vin a fost creat pentru iubitorii acestei băuturi și pentru cei care au afaceri, cum ar fi: cramele, podgoriile sau magazinele care comercializează vin. Scopul domeniului este să ajute producătorul să iasă în evidență în mediul online, dar și să ajute consumatorii să găsească site-urile potrivite nevoilor lor.

Vinul este folosit încă din antichitate, iar cea mai veche cramă găsită de arheologi datează de acum aproape 7000 de ani. S-au găsit dovezi cum că, de-a lungul timpului, această licoare era prezentă în viețile oamenilor la sărbători, dar și că i s-au atribuit rolurile de medicament, tonic și antiseptic sau chiar de furnizor de elemente nutritive.

Alături de dezvoltarea industriilor, s-au dezvoltat producția și consumul de vin, dar și activitățile asociate, cum ar fi turismul viticol. La noi în țară acesta nu se bucură deocamdată de o așa mare popularitate, precum în alte țări din Europa.

Vinul reprezintă o băutură specială, nu doar datorită calităților pe care le are, dar și prin prisma menționării lui în Biblie. Pasionații vinului pot să îl deosebească după culoare, vechime, proveniență și știu să-l asocieze cu mâncarea și momentul potrivit, ridicându-l la rang de artă.

Dacă vrei ca experiența și cunoștințele tale despre vin să nu se piardă, atunci le poți împărtăși prin intermediul unui blog. Alegând extensia .vin, nu mai ai nevoie de prezentare pentru a deveni cunoscut în rândul celor cu care împarți aceeași pasiune.

Atât în cazul producătorilor, cât și în cazul diferitelor degustări sau evenimente dedicate acestei băuturi, domeniul internet .vin aduce un plus în promovarea din mediul online și nu există o altă extensie mai sugestivă care să-i convingă pe consumatorii de vin că site-ul respectiv e cel mai potrivit.

Producătorii care se adresează publicului din România pot alege domeniul internet .vin. iar dacă publicul țintă depășește granițele țării, atunci există și varianta .wine.

Vrei să înregistrezi un domeniu .vin?

Mergi la înregistrare .vin pentru a beneficia de prețul promoțional de doar 8€ + TVA. Promoția este valabilă până la 31.05.2020.

Sau citește mai multe despre domenii .vin. Poți vedea și lista completă de domenii.