Domeniu internet .pizza – extensia săptămânii

I love pizza, meaning: Even when I’m in the middle of eating pizza, I wish I were eating pizza.

Jandy Nelson

Înregistrarea unui domeniu internet .pizza costă în mod obișnuit 46 euro +Tva, dar în această săptămână prețul înregistrării este doar 10 euro +Tva.

Pizza este una dintre cele mai populare mâncăruri din lume, chiar dacă inițial era considerată mâncarea oamenilor săraci din Napoli. La începutul secolului XX devine cunoscută în America, iar ulterior tot mai multe popoare încep să o consume.

De-a lungul timpului a crescut atât popularitatea acestui preparat, cât și numărul de sortimente. În prezent, există rețete de pizza pentru fiecare persoană, indiferent de preferințele culinare: vegetariană, cu șuncă, cu brânzeturi, picantă, cu ciuperci, cu ananas, etc.

La noi în țară pizza este la mare căutare, atât la restaurante sau pizzerii cu servire clasică, dar și la cele care oferă posibilitatea livrării la domiciliu. Pe lângă varianta pregătirii ei acasă, în magazine putem alege dintr-o gamă variată de pizza semipreparată.

În oricare categorie de consumatori ne aflăm, atâta timp cât utilizăm internetul pentru a afla mai multe detalii, cu siguranță extensia .pizza va fi prima remarcată. E cea mai sugestivă și cea care ne duce cu gândul fără doar și poate la mâncarea preferată.

Dacă suntem în tabăra celor care dețin pizzerii sau restaurante ce pregătesc și servesc pizza, de asemenea domeniul internet .pizza ne poate ajuta să fim remarcați de iubitorii acestui preparat. Cu ajutorul site-ului putem scoate în evidență trăsăturile care ne diferențiază de concurență și pentru care ar trebui să fim aleși.

.pizza este potrivit și pentru companiile care dețin și pizza semipreparată în portofoliul lor de produse. În felul acesta, se pot adresa doar clienților interesați de acest preparat. Bucătarii pot alege .pizza pentru blogul lor, dacă vor să împărtășească rețete, sfaturi și trucuri.

Domeniul internet .pizza face parte din categoria extensiilor noi lansate, apărând în 2015 și fiind adresat oricărui doritor, deoarece nu are nicio restricție la înregistrare.

Vrei să înregistrezi un domeniu .pizza?

Mergi la înregistrare .pizza pentru a beneficia de prețul promoțional de doar 10€ + TVA. Promoția este valabilă până la 31.05.2020.

Sau citește mai multe despre domenii .pizza. Poți vedea și lista completă de domenii.

Pagina anterioară

Domeniu internet .vin – extensia săptămânii

Pagina următoare

Domeniu internet .fitness – extensia săptămânii

  1. Interesant articol si, nu am stiut ca un nume de domeniu poate sa fie atat de ieftin, am prieteni care au inregistrat domenii la alti provideri. Nu stiu cat i-a costat dar stiu ca nu au fost foarte multumiti, asadar, ma bucur ca am descoperit acest articol si le voi arata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *