Lună: februarie 2009

Testeaza Windows 2008 Server si tehnologia de virtualizare Hyper-V

La initiativa Microsoft Romania, deschidem incepand cu 1 martie 2009 o campanie adresata profesionistilor IT si studentilor din Romania prin care acestia vor putea testa tehnologia de virtualizare Hyper-V si Windows Server 2008.

Caracteristicile serverelor virtuale de test sunt cele din pachetul VDS512 – http://www.elvsoft.com/hosting-hyper-v-xen – adica:

  • 512MB RAM
  • 25GB spatiu pe disc
  • 180GB trafic lunar

Sistemul de operare instalat pe serverele virtuale va fi Windows 2008 Server, fiind disponibile editiile: Web, Standard, Enterprise pe 32 si 64 de biti.

Aceasta campanie se desfasoara in perioada 1 martie 2009 –  30 iunie 2009. Sunt disponibile 30 de servere virtuale de test, fiecare fiind oferit gratuit pentru o perioada de 60 de zile (dar nu dupa data de 30 iunie 2009).

Ce trebuie sa faci pentru a beneficia de aceasta oferta

Completezi formularul de comanda pentru pachetul VDS512, iar la observatii precizezi ca vrei sa testezi Hyper-V pentru 60 de zile. Este necesar sa completezi formularul de comanda cu date veridice si sa ne spui in cateva cuvinte despre tine/firma la care lucrezi si scenariul de testare ce ti-l propui.

BizSpark, sustinere Microsoft pentru startup-uri

Microsoft are in desfasurare un nou program de sustinere a statup-urilor din domeniul dezvoltarii de software. Acesta se numeste BizSpark.

Beneficii:

  • Get Software. Licente pentru dezvoltare: Visual Studio Team System Team Suite, MSDN Premium, Visual Studio Team System Team Suite. Licente de hosting pentru a-ti gazdui aplicatiile (nu mai trebuie sa platesti furnizorului de hosting licentele Microsoft): Windows Server, SQL Server, BizTalk Server, Office SharePoint Server, System Center.
  • Get Support. BizSpark ofera un portal de conectare si comunicare pentru partenerii Microsoft, incubatoare de afaceri, statup-uri, furnizori de gazduire web etc.
  • Get Visibility. Director de startup-uri (BizSparkDB), posibilitea de fi ales „startup of the week” si de a fi promovat prin canale Microsoft. Unul din „ingerii investitori” de la noi este deja inscris ca si Network Partner.

Eligibilitate:

  • firma dezvoltatoare de software
  • cu capital privat
  • mai putin de 3 ani de la infiintare
  • mai putin de 500 000$ cifra de afaceri anuala

Nu exista costuri initiale sau anuale. Exista o taxa de 100$ ce se plateste la parasirea programului: fie dupa ce se implinesc 3 ani, fie (optional) mai repede sau la pierderea eligibilitatii.

EDIT: Contacteaza-ne pentru a primiti invitatia in BizSpark.