Lună: februarie 2020

Domeniu internet .kitchen – extensia săptămânii

If you can organize your kitchen, you can organize your life.

Louis Parrish

Dacă te preocupă design-ul interior și amenajarea bucătăriei, în special, atunci domeniul internet .kitchen este potrivit pentru tine. Fie că vorbim despre o afacere sau despre o pasiune, este cel mai sugestiv nume pentru site-ul tău, fiindcă atrage atenția asupra activității și te aduce mai ușor în fața publicului țintă.

Domeniul internet . kitchen a apărut în 2014 cu scopul de a ușura interacțiunea dintre cei care caută idei privind amenajarea bucătăriei și profesioniștii care le oferă.

Domeniu internet .africa – extensia săptămânii

Începând cu anul 2017, Africa deține propria extensie internet ce îi poartă numele.  Aceasta a fost creată cu scopul de a ajuta la dezvoltarea economică a țărilor și la creșterea numărului de utilizatori ai internetului în rândul populației de pe acest continent.

.africa are capacitatea de a cuprinde un întreg continent într-un singur site. Dacă alegi acest domeniu pentru spațiul tău din mediul online, îți exprimi preocuparea pentru această zonă și ajungi mai ușor la publicul țintă, ceea ce înseamnă că și scopurile tale vor fi mai ușor atinse.