Începând cu anul 2017, Africa deține propria extensie internet ce îi poartă numele.  Aceasta a fost creată cu scopul de a ajuta la dezvoltarea economică a țărilor și la creșterea numărului de utilizatori ai internetului în rândul populației de pe acest continent.

.africa are capacitatea de a cuprinde un întreg continent într-un singur site. Dacă alegi acest domeniu pentru spațiul tău din mediul online, îți exprimi preocuparea pentru această zonă și ajungi mai ușor la publicul țintă, ceea ce înseamnă că și scopurile tale vor fi mai ușor atinse.

Cu o populație de peste 1 miliard de oameni, Africa este al doilea cel mai mare și populat continent, după Asia. Cu toate că sunt țări din Africa ce au propria extensia internet (Nigeria, Namibia, Egipt, Kenya, etc), s-a considerat că o extensie pentru întreg continentul poate ajuta la dezvoltarea acestuia.

Când vorbim despre Africa, sunt multe atracții (exemplu:safari, Deșertul Sahara, Nil, Ecuator, savana, etc) ce reprezintă puncte de interes pentru foarte mulți oameni, de aceea există și cerere pentru surse de informare. Domeniul .africa crează o comunitate printre cei care împărtășesc aceeași pasiune.

Cui i se potrivește domeniul internet .africa?

  • Companiilor care vor să își extindă afacerea în Africa. Mediul online este una dintre cele mai facile căi de ajunge la publicul țintă și de a-ți face cunoscute planurile, dacă site-ul este realizat astfel încât căutătorii să știe că aici găsesc informațiile de care au nevoie.
  • Organizațiilor non-guvernamentale. Există un număr foarte mare de astfel de organizații în a căror atenție sunt locuitorii acestui continent. Domeniul internet .africa este cel mai potrivit în acest sens, atât pentru cei care împărtășesc același interes și vor să participe ca și voluntari, cât și pentru cei care vor să urmărească activitatea organizațiilor.
  • Agențiilor de turism care crează pachete turistice pentru această zonă. Cea mai cunoscută și dorită activitate de către turiști este safari-ul. Prin folosirea acestei extensii, persoanele care își doresc să trăiască această experiență vor avea mai mare încredere să apeleze la cineva profesionist și vor avea încredere în informațiile oferite.
  • Nu are nicio restricție la înregistrare, așa încât se adresează tuturor persoanelor care simt că au ceva în comun cu acest continent și că vor să facă parte dintr-o comunitate.

Vrei să înregistrezi un domeniu .africa?

Mergi la înregistrare .africa pentru a beneficia de prețul promoțional de doar 3€ + TVA. Promoția este valabilă până la 29.02.2020.

Sau citește mai multe despre domenii .africa. Poți vedea și lista completă de domenii.