Lună: august 2020

Domeniu internet .expert – extensia săptămânii

Experts were once amateurs who kept practicing.

Amit Kalantr

Fii conștient de abilitățile tale și transmite-le celorlalți că pot avea încredere în produsele și serviciile oferite de tine fiindcă tocmai au întâlnit un expert. Ce contează cu adevărat nu este sfera în care activezi, ci să fii cel mai bun în ceea ce faci.

Indiferent de meseria pe care o ai, extensia internet .expert aduce un plus imaginii tale din mediul online, prezentându-te ca un specialist. Întrucât nu are nicio restricție la înregistrare, .expert se potrivește oricărei persoane sau companii care își propune să fie asociată cu termenii: profesionalism și competență.

Domeniu internet .dating – extensia săptămânii

Domeniul internet .dating, după cum îi spune și numele, este dedicat întâlnirilor romantice, fie ele tradiționale sau în mediul online. Cu toate că a doua variantă tinde să fie din ce în ce mai utilizată, nici întâlnirile clasice nu și-au pierdut farmecul.

Domeniu internet .repair – extensia săptămânii

Almost everything is fixable.

Steven Magee

Domeniul internet .repair este adresat celor care oferă servicii de reparații, transmițând ideea de profesionalism și credibilitate către cei care au nevoie de aceste servicii. Pe lângă faptul că nu are nicio restricție la înregistrare, .repair are și avantajul de a putea fi folosit și adaptat în orice sferă de activitate, în funcție de nevoile deținătorului.

Domeniu internet .flights – extensia săptămânii

Once you have tasted flight, you will forever walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been, and there you will always long to return.

Leonardo da Vinci

Domeniul internet .flights a fost creat pentru turiștii în căutare de cele mai bune variante de călătorii cu avionul. Este ușor de recunoscut și îi ajută în procesul de luare a deciziei, facilitând accesul la informații.

Domeniu internet .cheap – extensia săptămânii

Numele domeniului internet .cheap provine din limba engleză și se traduce ca ”ieftin” , fiind adresat producătorilor și distribuitorilor de produse și servicii cu cele mai bune prețuri.