Once you have tasted flight, you will forever walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been, and there you will always long to return.

Leonardo da Vinci

Domeniul internet .flights a fost creat pentru turiștii în căutare de cele mai bune variante de călătorii cu avionul. Este ușor de recunoscut și îi ajută în procesul de luare a deciziei, facilitând accesul la informații.

Avionul este considerat cel mai sigur mijloc de transport, iar odată cu apariția companiilor low-cost în acest domeniu, a devenit și foarte utilizat.

În ritmul alert al lumii moderne avem nevoie să ne deplasăm pe distanțe tot mai lungi și într-un timp cât mai scurt. Deplasarea cu avionul este preferată atât de cei care călătoresc în scop profesional, cât și de cei care merg în vacanțe.

Globalizarea a contribuit la dezvoltarea relațiilor dintre țări (indiferent de poziția lor pe hartă), relații care au dus și la dezvoltarea transportului pe cale aeriană. Însă și iubitorii de adrenalină au contribuit la crearea și dezvoltarea activităților legate de zbor care să le mențină această pasiune.

Cui se adresează domeniul internet .flights?

  • Companiilor aeriene. Este cea mai sugestivă extensie și dezvăluie activitatea principală a deținătorului site-ului, ajutând aceste companii să fie mai ușor de găsit în mediul online.
  • Agențiilor de turism.
  • Blog-urilor care abordează, în principal, călătoriile și oferă turiștilor sfaturi și sugestii pentru o vacanță reușită.
  • Site-urilor de rezervări pentru zboruri. Clienții acestora economisesc timp în căutările lor deoarece găsesc într-un singur loc informațiile, pe care altfel, ar fi trebuit să le caute în mai multe surse.
  • Școlilor de aviație și/sau parașutism, precum și celor care pun la dispoziția iubitorilor de adrenalină diverse forme de activități  în acest domeniu.
  • Pasionaților de zbor. Extensia .flights nu are nicio restricție la înregistrare și, de aceea, este potrivită fie că vorbim de afaceri, cursuri sau hobby.

Vrei să înregistrezi un domeniu .flights?

Mergi la înregistrare .flights pentru a beneficia de prețul promoțional de doar 25€ + TVA. Promoția este valabilă până la 31.08.2020.

Sau citește mai multe despre domenii .flights. Poți vedea și lista completă de domenii.