Numele domeniului internet .cheap provine din limba engleză și se traduce ca ”ieftin” , fiind adresat producătorilor și distribuitorilor de produse și servicii cu cele mai bune prețuri.

Extensia .cheap este scurtă, ușor de remarcat și de memorat, nu are restricții la înregistrare și este sugestivă pentru cei în căutare de prețuri mici. Un alt avantaj este faptul că oferă nenumărate variante pentru care poate fi utilizată, de la produse alimentare și diverse servicii, până la vacanțe sau zboruri.

Cel mai des întâlnit aspect pe care majoritatea îl ia în considerare în alegerea produselor este prețul. Cu toții ne dorim să găsim cele mai avantajoase oferte și cele mai bune raporturi calitate-preț. Dacă faci parte din categoria celor ce oferă produse cu astfel de prețuri, atunci domeniul internet .cheap este varianta cea mai bună pentru site-ul tău, întrucât atrage atenția.

Indiferent pentru ce este folosit, scopul domeniului este nu doar să transmită ideea de ieftin, ci și de bun. Pentru a te diferenția de concurență, asigură-te că te faci remarcat și prin prețul mic, dar și mai important, prin cel mai bun raport calitate/preț.

Există o oarecare preconcepție cum că produsele ieftine au o calitate inferioară, de aceea este foarte util să se demonstreze contrariul. Promovarea în mediul online este un instrument foarte utilizat și i se acordă o mare importanță. Dacă site-ul tău este bine construit, domeniul .cheap îl va face să fie mai ușor de găsit și utilizat de către vizitatori.

Extensia este potrivită și pentru blogurile care urmăresc toate reducerile (atât din online, cât și din offline) și vor să își țină următorii la curent cu modalitățile prin care pot economisi cât mai mult.

Folosește domeniul internet .cheap și asigură-i pe clienți că la tine găsesc cele mai bune oferte.

Vrei să înregistrezi un domeniu .cheap?

Mergi la înregistrare .cheap pentru a beneficia de prețul promoțional de doar 8€ + TVA. Promoția este valabilă până la 31.08.2020.

Sau citește mai multe despre domenii .cheap. Poți vedea și lista completă de domenii.