Lună: ianuarie 2021

Domeniu internet .codes – extensia săptămânii

Act first, explain later.

Dan Brown

Codurile, sub diversele lor forme, fac parte din viața noastră cotidiană unde tehnologia are un rol extrem de mare. Fie că vorbim de companii IT sau de coduri promoționale, domeniul internet .codes este sugestiv, ușor de recunoscut și de memorat.

Extensia a apărut în 2014 și este dedicată publicului larg întrucât nu are nicio restricție la înregistrare.

Domeniu internet .link – extensia săptămânii

Domeniul internet .link este adresat site-urilor care își propun să aducă oamenii împreună și să creeze diverse legături.

Extensia poate avea o interpretare în sensul clasic, de legătură propriu-zisă, sau o interpretare în contextul actual al digitalizării, și anume de trimitere către alte pagini web. Este foarte utilă pentru cei preocupați de un anumit subiect, întrucât pot forma comunități și pot accesa paginile relevante pentru interesele lor.

Creștem prețurile de la 15 februarie 2021

Încă din 2004, când am fondat Elvsoft, cum se numea inițial compania, ne-am propus să oferim servicii de găzduire web cu asistență tehnică „umană”, de calitate și la un preț accesibil pentru întreprinzători de toate felurile.

Cred că ne-am îndeplinit cu succes misiunea în cei 17 ani de activitate și continuăm să o facem în fiecare zi. Dovadă sunt notele acordate în recenzii publice (4,9 în 60 de review-uri pe Google si 4,8 în cele 95 de review-uri Facebook), faptul că reușim să răspundem în câteva minute la solicitările clienților telefonice sau prin email și mesajele voastre din fiecare săptămână în care ne spuneți cât de mulțumiți sunteți de serviciile noastre.

Astăzi este unul dintre rarele momente când anunțăm mărirea prețurilor.