Act first, explain later.

Dan Brown

Codurile, sub diversele lor forme, fac parte din viața noastră cotidiană unde tehnologia are un rol extrem de mare. Fie că vorbim de companii IT sau de coduri promoționale, domeniul internet .codes este sugestiv, ușor de recunoscut și de memorat.

Extensia a apărut în 2014 și este dedicată publicului larg întrucât nu are nicio restricție la înregistrare.

Parole, coduri de acces, coduri de bare, de reducere sau cele folosite în limbajul informatic sunt concepte care în urmă cu ceva timp erau străine publicului larg, dar au devenit uzuale.

Nu doar cele mai sus menționate sunt des întâlnite în prezent, ci găsim codurile și ca formă de identificare, cum ar fi codul de client.

De asemenea, codurile sunt folosite și ca metodă pentru protecția datelor personale. Pentru a se evita afișarea numelor persoanelor fizice, cum este și cazul examenelor, se folosesc coduri pentru ca doar persoanele vizate să se poată identifica.

Cine poate înregistra domeniul internet .codes?

  • Informaticienii. Extensia .codes, cu siguranță, este sugestivă pentru acest domeniu de activitate.
  • Site-urile ce oferă coduri pentru reduceri și vouchere. La cât de mult a crescut popularitatea cumpărăturilor făcute pe internet, la fel de mult au crescut și căutările de reduceri.
  • Companiile care se ocupă de atribuirea de coduri produselor comercializate pe un marketplace. Chiar dacă acestea au apărut relativ de curând în țara noastră, odată cu dezvoltarea comerțului electronic crește și concurența în rândul furnizorilor de astfel de servicii.
  • Orice blog sau site care are legătură cu acest subiect.

În orice domeniu ai activa, dacă pe site-ul tău se vorbește despre coduri de orice fel, atunci domeniul internet .codes ți se potrivește.

Vrei să înregistrezi un domeniu .codes?

Mergi la înregistrare .codes pentru a beneficia de prețul promoțional de doar 5€ + TVA. Promoția este valabilă până la 31.01.2021.

Sau citește mai multe despre domenii .codes. Poți vedea și lista completă de domenii.