Lună: octombrie 2017

Diferențe între cont de găzduire web separat, găzduire domeniu addon și alias

După ce am explicat într-un articol anterior ce înseamnă găzduire web și conceptele generale ale acestui serviciu, mai jos vom compara găzduirea unui domeniu într-un cont de găzduire web de sine stătător cu adăugarea unui domeniu ca addon sau ca alias într-un cont de găzduire.

Domeniu internet .xyz– extensia săptămânii

Cum ar fi sa primești orice la un preț minim?

Acum este posibil, alegând extensia .xyz la doar 2 euro!

Cum verifici când expiră un domeniu .ro?

Vrei să înregistrezi un domeniu .ro?

Mergi la înregistrare .ro și poți înregistra domeniul pe o perioadă între 1 si 10 ani. Sau citește mai multe despre domenii .ro. Poți vedea și lista completă de domenii.

ROTLD anunța în august 2017 că va introduce o taxă anuală de mentenanță pentru domenii .ro începând cu 1 martie 2018.

Pe scurt, toate domeniile înregistrate pe „perioadă nedeterminată” înainte de de 1 martie 2013 vor expira în 2018 și trebuie plătită o taxă anuală de mentenanță pentru ca domeniul .ro să continue să funcționeze.

Domeniile înregistrate pe „perioadă nedeterminată” după 1 marite 2013 vor expira la împlinirea a 5 ani de la data înregistrării.

Domeniu internet .global – extensia săptămânii

Pentru că sprijinim dezvoltarea afacerii tale, venim cu o ofertă de nerefuzat.

Achiziționează acum un domeniu .global la doar 8 euro!

Domeniu internet .online – extensia săptămânii

Prezența online este esențială pentru afacerea ta. Acum îți poți asigura această prezență și la un cost redus prin achiționarea unui domeniu .online!

De ce și cum să activezi HTTP/2 pentru site-ul tău

HTTP/2 crește considerabil viteza de încărcare a site-urilor pe desktop și pe telefoanele mobile, reduce consumul de trafic internet, oferă securitate sporită și alte facilități. Iar acum este mai ușor ca niciodată să activezi HTTP/2 pe contul tău de găzduire web.