Lună: iulie 2020

S-a lansat un nou domeniu internet – extensia .new

Începând cu data de 21 iulie 2020 domeniul internet .new a fost pus la dispoziția publicului pentru înregistrare și îl puteți găsi și în lista de domenii de la Hosterion.

Google administrează această extensie și a înregistrat câteva domenii .new cu care ai niște super-scurtături, care funcționează din orice browser. Cum ar fi: doc.new -> deschide un nou Google Doc sau playlist.new -> crează un playlist nou în Spotify.

Domeniu internet .recipes – extensia săptămânii

Cooking is an art and also science.

Mohith Agadi

Săptămâna aceasta poți înregistra un domeniu internet ”delicios” și în același timp poți economisi 36 de euro. Dacă interesul pentru gătit ocupă un loc important în viața ta, atunci domeniul internet .recipes ți se potrivește ”ca o mănușă” (de bucătărie 😊, ținând cont de subiectul abordat).

Domeniu internet .mom – extensia săptămânii

Mama este începutul tuturor începuturilor.

Grigore Vieru

Domeniul internet .mom este special, nu din cauza regulilor pe care le-ar cere, ci datorită semnificației pe care o are. Legătura dintre copil și mamă nu se poate limita la o simplă descriere întrucât depășește orice noțiune care ar putea fi explicată.

Tocmai pentru că relația cu mama nu poate încăpea în nicio definiție, nici nu poate fi îngrădită prin asociere exclusivă cu mediul online. Ea se manifestă prin acțiuni pe care internetul nu are capacitatea de a le reda în totalitate. Cu toate acestea, el vine în sprijinul celor care au ceva de spus și se pot folosi de internet pentru ca experiențele și proiectele lor să ajungă la cât mai multe persoane, în special la cele care au cea mai mare nevoie.

Domeniu internet .coach – extensia săptămânii

The interesting thing about coaching is that you have to trouble the comfortable, and comfort the troubled.

Ric Charlesworth

Domeniul internet .coach a apărut în 2015 pentru a ajuta la recunoașterea meritelor profesioniștilor din această activitate și pentru a veni în sprijinul celor care caută îndrumare în diverse aspecte ale vieții.

Cu toții avem momente în care nu știm ce alegeri să facem sau care este cea mai bună decizie de luat, de aceea putem apela la persoane specializate care ne pot sfătui. Cu termenul de ”antrenor” ne întâlnim în mai multe domenii: financiar, sport, sănătate, stil de viață, dar nu numai.