Mama este începutul tuturor începuturilor.

Grigore Vieru

Domeniul internet .mom este special, nu din cauza regulilor pe care le-ar cere, ci datorită semnificației pe care o are. Legătura dintre copil și mamă nu se poate limita la o simplă descriere întrucât depășește orice noțiune care ar putea fi explicată.

Tocmai pentru că relația cu mama nu poate încăpea în nicio definiție, nici nu poate fi îngrădită prin asociere exclusivă cu mediul online. Ea se manifestă prin acțiuni pe care internetul nu are capacitatea de a le reda în totalitate. Cu toate acestea, el vine în sprijinul celor care au ceva de spus și se pot folosi de internet pentru ca experiențele și proiectele lor să ajungă la cât mai multe persoane, în special la cele care au cea mai mare nevoie.

Extensia .mom pornește de la ideea creării unor comunități în care mamele se pot sfătui sau pot cere ajutor, fiindu-le mult mai ușor decât în trecut, atunci când sursele de informare erau limitate.

Cel mai important aspect privind domeniul .mom este utilizarea lui de către organizațiile sau asociațiile dedicate mamelor aflate în diverse situații și care au nevoie de ajutor. Pentru ca informațiile să ajungă la persoanele vizate, site-ul organizației trebuie să fie ușor de recunoscut și memorat, pentru a fi cât mai accesat, iar domeniul .mom răspunde acestor nevoi.

Este lesne de înțeles că unei mame în căutare de răspunsuri îi va atrage atenția un site cu extensia .mom, garantându-i, încă de la început, că este adresat categoriei din care și ea face parte.

Brandurile ce doresc să diferențieze produsele și serviciile oferite, dacă au categorii adresate mamelor sau femeilor însărcinate, pot alege .mom pentru a fi ușor de găsit de către publicul țintă.

Extensia internet .mom face parte din grupul celor lansate recent, fiind creată abia în 2016 și nu are nicio restricție la înregistrare. Este potrivită și pentru bloguri, atât pentru femeile care vor să împărtășească experiența de mamă, cât și pentru cei care vor să aducă un tribut mamei și relației lor cu aceasta.

Vrei să înregistrezi un domeniu .mom?

Mergi la înregistrare .mom pentru a beneficia de prețul promoțional de doar 11€ + TVA. Promoția este valabilă până la 31.07.2020.

Sau citește mai multe despre domenii .mom. Poți vedea și lista completă de domenii.